Home run!!! IP Parking is geselecteerd als dé nieuwe parkeeraanbieder voor het Yankee Stadium in New York!

26 januari 2024

Yankee Stadium, het iconische thuis van de New York Yankees, staat op het punt om zijn parkeerervaring ingrijpend te vernieuwen, en IP Parking speelt hierin een leidende rol. We zijn ontzettend trots dat IP Parking is geselecteerd om Parking Access and Revenue Control Systems (PARCS) te installeren in de vier parkeergarages van het Yankee Stadium.

 

Dit geweldige baanbrekende project gaat niet alleen over het beheren van parkeergelegenheid; het draait om het verbeteren van de gehele fanbeleving. In samenwerking met City Parking en Bronx Parking zal IP Parking de parkeerervaring voor de trouwe Yankees-fans opnieuw vormgeven.

 

Centraal in deze transformatie staat de schaalbaarheid van ons systeem, die zorgt voor een efficiënte verkeersstroom en beheersbaarheid. In onze oplossingen is er altijd veel aandacht voor connectiviteit door middel van API's (Application Programming Interfaces), waardoor een naadloze integratie met systemen van derden gerealiseerd kan worden.

 

De echte game-changer? Voor het eerst kunnen fans bij de aankoop van hun wedstrijdkaarten tegelijkertijd betalen voor het parkeren. Deze innovatieve integratie zorgt voor een gestroomlijnde klantreis, van kaartverkoop tot het verlaten na de wedstrijd.

 

Wij kijken ernaar uit om met onze geavanceerde oplossingen de parkeergarages bij het Yankee Stadium te transformeren en bij te dragen aan de ultieme wedstrijdbeleving voor elke Yankees-fan.

 

 

Terug

Foto's