IP Guidance & Find My Car

IP Guidance voor meer parkeerbeleving

IP Guidance (Parkeer Begeleiding Systeem) begeleidt de automobilist in de garage direct naar een beschikbare parkeerplek. LED verlichting boven elke 4 parkeerplekken maakt het de automobilist duidelijk waar de vrije plekken zijn. Een groene LED lamp geeft aan dat er een plek vrij is. Een rode LED lamp laat de automobilist weten dat alle plekken bezet zijn.

 

Optioneel kunnen er andere kleuren ingesteld worden voor minder validen- , laad-, VIP-, abonnee-, of gereserveerde plekken.

 

Find My Car

Veel beheerders zien dagelijks bezoekers de parkeergarage afstruinen omdat deze niet meer weten waar zij de auto hebben geparkeerd. Erg vervelend en na even zoeken komt het vaak goed, maar het zou veel eenvoudiger en klantvriendelijker kunnen. Daarom is parkeergarage Croeselaan voorzien van Find My Car.

 

Met behulp van Find My Car kan een bezoeker heel eenvoudig de parkeerplaats terugvinden. Door het kenteken op te geven toont het systeem een plattegrond met de parkeerlocatie van zijn/haar auto. Weet een bezoeker slechts een gedeelte van het kenteken? Geen probleem, het systeem toont alle auto's waarin het gedeelte van het kenteken voorkomt.