IP Parking sluit zich aan bij de Electronic Security Association (ESA)

02 november 2023

Vol trots kondigen we aan dat IP Parking lid is geworden van de Electronic Security Association (ESA), de grootste branchevereniging van de Verenigde Staten die de elektronische beveiligings- en veiligheidsbranche vertegenwoordigt. Opgericht in 1948, heeft ESA een rijke geschiedenis en een uitgebreid netwerk van leden die geavanceerde beveiligingssystemen installeren, integreren en monitoren voor diverse klanten. IP Parking is al enkele jaren zeer actief in de Verenigde Staten a en onze beslissing om toe te treden tot deze gerenommeerde branchevereniging wordt gedreven door een gedeelde toewijding aan innovatie, een streven om voorop te blijven lopen in brancheontwikkelingen en de mogelijkheid om unieke oplossingen te bieden aan ESA-leden.

 

Samenwerking en Innovatie
Bij IP Parking geloven we altijd in de kracht van samenwerking en de uitwisseling van ideeën. Onze beslissing om lid te worden van ESA sluit naadloos aan bij deze visie. De mogelijkheid om in contact te komen met vakgenoten, kennis te delen en in verbinding te staan met gelijkgestemde professionals omarmen we enthousiast. Door ESA-lid te worden, zetten we een belangrijke stap naar het bevorderen van innovatie door ideeën uit te wisselen en samen te werken.

 

Voorop blijven lopen
In het snel evoluerende landschap van beveiliging en toegangscontrole is het essentieel om voorop te blijven lopen in brancheontwikkelingen. Met de uitgebreide bronnen, technische en managementtrainingen van ESA zijn we in staat precies dat te doen. De vereniging biedt waardevolle tools en diensten waarmee haar leden hun bedrijven kunnen laten ontwikkelen. Door lid te worden van ESA hebben we toegang tot deze bronnen en blijven we nog beter op de hoogte van de laatste brancheontwikkelingen, zodat onze klanten wereldwijd blijven profiteren van onze geavanceerde oplossingen.

 

Bijdragen aan de Missie van ESA
Als ESA-lid willen we met onze expertise op het gebied van toegangscontrole graag bijdragen aan de missie en de doelstellingen van de vereniging. We zijn bovendien ervan overtuigd dat onze oplossingen van grote waarde kunnen zijn voor veel van de leden van ESA, waardoor ze aanvullende inkomstenstromen kunnen ontwikkelen die aansluiten bij hun kernaanbod.

 

Omzet en Beveiliging versterken
Onze oplossingen bieden een unieke mix van omzet verhoging en uitgebreide toegangscontrole. Door de combinatie van toegangscontrole en het aanbieden van handige en flexibele betalingsopties, stellen we bedrijven in staat om niet alleen te groeien, maar ook om zich aan te passen aan de steeds veranderende behoeften van hun klanten. We kijken uit naar de mogelijkheden die deze samenwerking gaat bieden! 

 

Terug