IP Parking premium partner van Vexpan

10 september 2019

IP Parking draagt de Vexpan al jaren een warm hart toe. Naast dat onze collega Wouter van Boggelen al jaren bestuurslid is van de Vexpan, is IP Parking ook een trouwe standhouder van de Parkeervak beurs.

 

Onze wereld is meer en meer een digitale wereld. Er vinden enorm veel ontwikkelingen plaats op het gebied van internet- en mobiliteitsdiensten. Ook het parkeren van de toekomst is een digitaal en web-based gebeuren. Probleem is dat veel aanbieders van parkeren niet voldoende zijn voorbereid op deze ontwikkelingen en daardoor de boot dreigen te missen. Willen ze een speler van betekenis blijven binnen de sector, dan zullen ze door moeten ontwikkelen, koppelingen zoeken met derde partijen en tijdig inspringen op technologische vernieuwingen. Wij zien het als onze taak om ze daar optimaal bij te helpen.

 

IP Parking hoopt met het partnership meer inhoudelijke informatie over te kunnen brengen naar de leden van de Vexpan en de lezers van de Vexpansie. Daarnaast is het belangrijk dat er een centraal orgaan is binnen de branche. Zeker in deze tijd van digitalisering waar de markt nog niet in staat is om zelf te standaardiseren en de consument voor vrijwel iedere parkeergarage een aparte app moet installeren.

 

Meer over Vexpan

 

Terug

Locatie