IP Parking verzorgt parkeersysteem ZNA-Cadix in Antwerpen

06 november 2023

ZNA-Cadix, het meest moderne ziekenhuis in Antwerpen, heeft onlangs haar deuren geopend. We zijn trots dat we als IPPARKING, in samenwerking met INDIGO Group, het volledige parkeersysteem mochten verzorgen op deze duurzame, hightech en futureproof locatie van het ZNA, Ziekenhuis Netwerk Antwerpen.


De parkeerfaciliteit, met een capaciteit van 450 parkeerplaatsen, is eenvoudig toegankelijk voor zowel patiënten, bezoekers als personeel via de 3 in- en uitritten. Allen uitgerust met IP2 terminals en slagbomen voorzien van geïntegreerde LPR-camera's. De gebruiksvriendelijke interface en interactieve 15"touchscreens van onze IP2 terminals, in combinatie kentekenherkenning, dragen bij aan een perfecte parkeerbeleving.


Om onze service een stap verder te brengen, werkten we samen met de ZNA-medewerkers om hun zelfbedieningskiosken in het ziekenhuis te integreren met ons open PMS-platform ParkBase.

 

Patiënten die op afspraak komen, kunnen nu moeiteloos hun parkeerkaart bij de kiosk scannen tijdens het inchecken, waarbij ze automatisch profiteren van de speciale gereduceerde parkeertarief voor patiënten. Deze innovatieve oplossing verbetert niet alleen patiënt ervaring, maar helpt ook bij het voorkomen van misbruik, allemaal zonder tussenkomst van het medisch personeel.

 

Terug

Foto's