HAN Hoge School van Arnhem en Nijmegen

Bij de HAN (Hogeschool Arnhem en Nijmegen) wordt een toegangscontrole toegepast, afgestemd op het gebruik.

02 februari 2012

Iedere medewerker en student is in het bezit van een HAN-kaart, waarmee de locatie kan worden betreden. Het parkeersysteem heeft een koppeling met het HAN kaartsysteem, waarin alle gegevens worden vastgelegd. Een database van ca. 35.000 gebruikers wordt daarbij dagelijks geupdate, zodat iedereen die gerechtigd is kan parkeren.

 

Alle locaties van de HAN in Nijmegen zijn hiermee uitgerust. Locatie Kapittelweg 35 (het nieuwe FED gebouw), locatie Kapittelweg 33 (bestaande schoolgebouw) , Laan van Scheut, Bisschophamerhuis en Berg en Dalseweg. Alle locaties zijn aan elkaar gekoppeld via het netwerk van de HAN, waaraan het parkeersysteem is gekoppeld.

 

Iedere locatie heeft een eigen receptie en kan de betreffende slagbomen bedienen en de beelden van de camera's bekijken.

 

Op termijn is de wens van de HAN om kentekenherkenning te gaan toepassen. Het parkeersysteem is hierop voorbereid.

 

Voor de toegang van leveranciers met vrachtwagens wordt een intelligente toepassing gevraagd. Middels hoogtedetectie en richtingsdetectie met videocamera's wordt bepaald of een vrachtwagen aanwezig is, waarna de slagboom wordt aangestuurd.

 

Terug

Projectfotografie

Projectlocatie