Turnova

02 juli 2019

Turnova, een bruisend nieuw stadsdeel dichtbij de Grote Markt in hartje Turnhout.

Wonen, winkelen en beleven, het kan allemaal in Turnova. Naast zo'n 250 woongelegenheden en een 40-tal winkels komt er de nieuwe stedelijke academie, een viersterrenhotel en een Albert Heijn. Drie pleinen met een eigen sfeer versterken het stadshart. Samen met de gezellige cafés, restaurants en terrasjes geeft Turnova een nieuwe dimensie aan het stadscentrum van Turnhout.

 

Parking Turnova 

De ondergrondse parkeergarage Turnova is voorzien van de nieuwste snufjes, telt zo'n 380 grote parkeerplaatsen en heeft ook een fietsenstalling voor in totaal 230 fietsen. Bezoekers worden vanuit de invalswegen rechtstreeks naar de parkeergarage geleid.

 

Kentekenherkenning

Kortparkeerders kunnen een ticket trekken en betalen aan de kassa via dip&go, tab&go en/of pin. In het kader van duurzaamheid en gemak is het parkeersysteem voorzien van "Auto-exit". Deze toepassing zorgt ervoor dat de slagboom automatisch opent aan de uitrit op basis van kenteken.

 

Bewoner en medewerkers van Turnova kunnen op basis van kentekenherkenning in- en uitrijden.

 

Loyalty

IP Parking heeft een koppeling gerealiseerd met Albert Heijn (Ahold Delhaize). Hierdoor ontvangen AH-shoppers gratis parkeertijd in Parking Turnova.

 

Dit project is in samenwerking met IP-Mobile en Indigo gerealisseerd

 

 

Meer informatie over Turnova

 

Terug

Projectlocatie