Guidance

Parkeergeleiding voor meer gemak en beleving

Onze parkeergarages worden groter en groter. Niet alleen je auto parkeren en terugvinden wordt daarmee ingewikkelder, ook het beheren van een garage is een grotere uitdaging. Een goede digitale informatieverstrekking kan het parkeergemak en de parkeerbeleving voor de klant flink vergroten. IP Parking verzorgt deze info met kentekenherkenning in combinatie met camera's en rood-groen detectiesystemen. Het systeem is daarbij uit te breiden met o.a. videobewaking, diverse apps en beveiliging.

 

Informatie aanvragen

Sectietelling

Om bezoekers van een garage of terrein naar beschikbare parkeerplaatsen te verwijzen en zoekverkeer te beperken, gebruikt IP Parking sectietelling op basis van kentekenherkenning.

 

Het zelfregulerend systeem is ingericht op veranderende parkeerbezettingen. De actuele bezetting van een sectie komt in het ParkBase parkeer management systeem binnen, waardoor diverse parkeerverwijsborden en/of displays aangestuurd worden.

Parkeerverwijsborden

Op de parkeerverwijsborden wordt de status van de sectie aangegeven in de vorm van het aantal beschikbare plaatsen, symbolen of vrij/vol melding. Zodra de situatie wijzigt, worden teksten aangepast zodat de bezoekers naar een andere sectie worden verwezen.

PIP (ParkBase Information Panel)

PIP sluit naadloos aan op het web-based platform en is volledig geïntegreerd in ParkBase. Via ParkBase kunt u diverse soorten content inzetten: Kentekens tonen, mededelingen over uw diensten, openingstijden, reclames, tarieven, et cetera. Ook kunt u het inzetten als guiding display.

 

Meer informatie