ControlBase

Optimaal gebruiksgemak is van essentieel belang binnen de centrale meldkamer van uw parkeerfaciliteit(en). Wanneer een bezoeker via de intercom contact opneemt, wilt u als beheerder snel en adequaat kunnen reageren. IP Parking helpt u daarbij met een uiterst complete oplossing, welke volledig is geïntegreerd met ParkBase, uw Parkeer Management Systeem. Maak kennis met ControlBase: één platform, eén scherm, één dashboard. Volledige controle.

Uw hele operatie in één scherm

ControlBase biedt u de mogelijkheid om vanuit één scherm uw complete parkeerfaciliteit te beheren. Drukt een bezoeker op de intercom, dan schakelt het systeem direct het bijbehorende beeld erbij. Via uw scherm kunt u eenvoudig het parkeersysteem bedienen zonder dat u zich daarvoor hoeft te wenden tot uw managementsysteem.

 

Bedieningsopties zoals 'openen slagboom' worden in hetzelfde scherm getoond. Indien het kenteken van de desbetreffende bezoeker is gelezen of het ticket is ingevoerd, heeft u ook inzicht in relevante data zoals inrijtijd, inrijstation, betaalstation en verblijfsduur.

Optimaal bedieningsgemak

Een belangrijk voordeel van ControlBase is dat u niet meer op diverse plekken in uw parkeermanagementsysteem hoeft te zoeken naar informatie. Alle data raadpleegt u binnen no time via één scherm. U kiest zelf welke bedieningselementen er bij welke situatie getoond worden. Hierdoor kunt u oproepen sneller afhandelen en ervaart u een optimaal bedieningsgemak.

 

Dankzij de combinatie met ons web-based managementsysteem ParkBase is het mogelijk om allerlei koppelingen te realiseren. Voor uw meldkamer brengt dit veel voordelen met zich mee. ControlBase draagt bij aan een optimale klantervaring. Daarnaast is het systeem niet alleen snel, efficiënt en adequaat, maar ook nog eens goedkoper dan traditionele meldkamersystemen.

Mogelijkheden ControlBase

- Automatisch videobeeld bij intercom oproepen
- Eenvoudig slagboom opensturen
- Met een druk op de knop een wisselbaan omzetten
- Raadplegen bezoekersinformatie

- Zoekfunctie op basis van kentekenherkenning

- Intercom rapportages
- Eenvoudig te koppelen met systemen van derden

IP Parking bereidt u voor op de toekomst. Wilt u meer weten over ControlBase? Wij geven u graag meer informatie. Heeft u een andere vraag op het gebied van parkeeroplossingen?

 

Neem gerust contact met ons op