De nieuwe standaard in onstreet parkeren

Onstreet Parkeren IP StreetwiseIP Parking introduceert zijn nieuwe onstreet parkeerautomaat. De parkeerautomaat is met recht "Streetwise" te noemen omdat de automaat is voorzien van alle opties die wenselijk zijn voor de Nederlandse gemeenten.

01 februari 2015

Gebruiksvriendelijk voor klant én beheerder

Door zijn eenvoudige opbouw is de automaat zeer vriendelijk in gebruik voor uw klanten. Omdat de automaat gekoppeld wordt aan het webbased PMS Streetbase bent u in staat om op afstand uw organisatie te managen. Deze applicatie beheert u met ieder device naar keuze en is gebruiksvriendelijk in het dagelijks gebruik.

 

Digitale- en muntbetalingen

De IP Streetwise is met zijn slanke vorm en schuin gepositioneerd scherm een moderne, bijna bescheiden automaat. Door zijn eenvoudige opbouw simpel om te bedienen voor jong en oud. Contact- en pinloze betalingen zorgen voor snelheid en veiligheid maar uiteraard voorzien wij ook gewoon in een ouderwetse muntgleuf. De nieuwste betaalmethoden zijn standaard voorzien. Pinnen zonder pincode, tab&go en dip&go.

 

Kentekenparkeren & RFID lezer voor multiprovider

De automaat kan direct worden ingezet voor kentekenparkeren. Het aan- en afmelden van een parkeeractie bij een parkeerprovider gebeurt vaak via de smartphone. Daarnaast zijn er ook parkeerproviders die het realtime parkeren mogelijk maken met een RFID pas. De hiervoor benodigde techniek is standaard geïntegreerd in de tab&go lezer. Hiervoor wordt dus dezelfde paslezer gebruikt als voor de contactloze bankkaart betalingen.

 

7" touchscreen (e-paper of full colour)

IP Streetwise is standaard uitgerust met een 7" ePaper. Optioneel is een full-colour display leverbaar. Het ePaper touch-screen is schuin naar binnen gepositioneerd waardoor de automaat te bedienen is voor zowel staande als zittende mensen. Door zijn positionering wordt hinder van zonlicht voorkomen. Met het optionele 7 inch kleurenscherm bent u in staat om te communiceren met uw klanten. Vertoon het actuele lokale nieuws of geef algemene informatie over uw Gemeente. Het ePaper touchscreen heeft dezelfde functionaliteiten als het full-collour display.

 

Milieu

De Streetwise is extreem duurzaam. Door laag energie verbruik als uitgangspunt te nemen bij de ontwikkeling van de automaat zijn wij in staat om uw automaten geheel draadloos te laten functioneren. 95% van componenten is recyclebaar (ISO 22628)

 

Informatie aanvragen

 

Terug

Foto's