Geen slagbomen meer nodig met kentekenherkenning

07 oktober 2014

Voor gemeenten is het van belang dat er geen slagbomen worden toegepast

IP Parking creëert een betere doorstroming door parkeerterreinen slagboomvrij te maken. Bij binnenkomst en bij vertrek wordt het kenteken van de auto gescand. Staat men geregistreerd als gebruiker dan kan men na het bezoek aan het parkeerterrein zonder te betalen wegrijden. Eens per maand wordt het parkeergeld automatisch van de bank afgeschreven. Niet geregistreerde parkeerders tikken bij de betaalautomaat hun kenteken in. Bij eventueel vertrek zonder te betalen volgt een naheffingsaanslag. 

 

De kentekencamera's bij de in- en uitgang registreren de kentekens van alle langsrijdende voertuigen. Door deze 24/7-kentekenregistratie elimineert IP Parking de noodzaak van een fysieke afsluiting. Een afgesloten parkeerterrein verandert zo in een open en toegankelijk terrein. Waarbij een hoge investering in hardware en onderhoudskosten niet noodzakelijk is.

 

Het volledige beheer op het device van uw keuze.

IP Parking biedt een allesomvattende applicatie die altijd en overal voor u beschikbaar is. De verzamelde gegevens zoals kentekens en inrijtijden worden per locatie online opgeslagen. Via internet heeft u wereldwijd toegang zonder software op uw device te installeren. Zo kunnen eventuele klachten of bezwaren snel en adequaat worden afgehandeld.

 

IP Parking gaat Veenendaal slagboomloos maken.

In 2015 zal IP Parking gaan starten met een proef in Veenendaal. Een uniek concept waarbij alle in- en uitgangen worden open gezet en alleen kentekencamera's de kentekens van in- en uitgaande voertuigen registreren. Bezoekers profiteren van achteraf betalen zonder de nadelen van fysieke afsluiting. Voor de gemeente Veenendaal levert dit een voordeel op van 70.000 euro per jaar.

 

Meer over project veenendaal...

 

De voordelen op een rij:

  • Achteraf gepast betalen
  • Minimale investering
  • Betere doorstroming
  • Minder uitstoot
  • 24/7 kentekenregistratie
  • Eenvoudig beheer

 

Heeft u oog voor de toekomst? Dan kiest u voor een webbased parkeersysteem met uitmuntende kentekenherkenning!

 

Meer over kentekenparkeren...

 

Terug