Gemeente Haarlem kiest voor IP Parking als leverancier voor 6 gemeentelijke parkeergarages

19 juni 2023

De gemeente Haarlem heeft IP Parking geselecteerd om het volledige parkeermanagementsysteem te vervangen van de 6 gemeentelijke parkeergarages: Houtplein, Raaks, Kamp, Cronjé, Appelaar en Dreef. Een prachtige opdracht waarbij IP Parking alle  verouderde apparatuur en software vervangt door de nieuwste IP Parking parkeeroplossingen. Hiermee wordt straks voor zowel parkeerder als beheerder het hoogste gebruiksgemak geboden op alle belangrijke touch points van het parkeren.

 

Naast de nieuwste apparatuur zoals de IP2 terminals met 15" touchscreens worden de garages ook voorzien van IP Barriergates met ingebouwde LPR camera's. Hierdoor kunnen bezoekers en abonneehouders van de garages tot 3 x zo snel in- en uitrijden op basis van kentekenherkenning. Dit draagt direct bij aan een verbeterde afhandeling van parkeerbewegingen en verlaagt de CO2 uitstoot.

 

Voor de beste parkeerervaring en een optimalisatie van de bezetting zal IP Parking de Gemeente Haarlem ook uitgebreid adviseren en begeleiden in de verdere digitalisering van het garage parkeren. Reserveren en abonneren via een eigen webshop met Park-Spot, de openstelling voor parkeerapps zoals Stadsparkeren en Easypark en het direct betalen via een QR-code met IPS zijn slechts enkele van de mogelijkheden die hieraan kunnen bijdragen.

 

Terug

Foto's