Parkeren op Groningen Airport

De auto is de makkelijkste manier om naar Groningen Airport te reizen. Uiteraard moet u wel betalen voor een parkeerplek op de luchthaven.

29 juni 2015

U kunt eenvoudig en voordelig in de parkeershop vooraf uw parkeerplek reserveren.

 

3 parkeergelegenheden bevinden zich op loopafstand van de terminal. Op P1 is de mogelijkheid om in en uit te rijden op kenteken. Dit kunt u aangeven bij uw reservering. U dient wel altijd een parkeerticket uit de automaat bij de slagboom te nemen. Daarnaast is het mogelijk om op P1, P2 en P3 in te rijden met een toegangscode of barcode. Deze ontvangt u op het parkeerticket in uw mail. U ontvangt altijd bij het oprijden een parkeerkaart, deze kunt u (indien u zonder kentekenherkenning parkeert) gebruiken bij het afrijden van het parkeerterrein.

 

Het is geen probleem om langer op het parkeerterrein te staan dan uw reservering. Wel dient u de extra parkeerdagen te betalen. Bij het inrijden op het parkeerterrein ontvangt u ten alle tijden een parkeerkaartje. Ga met dit parkeerkaartje naar een betaalautomaat om het resterende bedrag te voldoen. Na betaling van uw parkeerkaart heeft u 15 minuten om uit te rijden.

 

U kunt uw parkeerticket afrekenen bij de betaalautomaten op de parkeerterreinen. Bij het parkeerautomaat voor Restaurant Airport Eelde kunt u zowel contant, met pin of met creditcard afrekenen. Bij de parkeerautomaten op P2 en P3 kunt u alleen met pin of creditcard betalen.

 

 

Terug