Valkenburg aan de Geul

Gemeente Valkenburg kiest met IP Parking voor één universeel platform voor on- en offstreet parkeren. Ons unieke concept maakt het mogelijk om garages, terreinen en op straat op een identieke wijze te ontsluiten voor parkeerproviders.

01 september 2016

Valkenburg spreekt elke leeftijdsgroep aan binnen het verzorgingsgebied omdat inwoners en bezoekers zelf kunnen kiezen voor de betaalvorm die bij hen past:

 

 

Pas-parkeren

Betaal uw parkeertijd met een Valkenburgpas. Dit doet u door uw pas voor een speciale paslezer te houden. U herkent deze paslezer aan het eP logo. De kans is klein, maar wordt uw kenteken niet herkend dan gebruikt u de pas. In de avond als de garage gesloten kunt u via een beveiligde deur toegang tot de garage kunt krijgen met uw pas.

 

 

App-parkeren

Uw parkeeractie starten en stoppen via uw Apple, Android of Windows toestel. Download nu gratis de Stadsparkeren App en start direct! De inloggegevens die u voor Stadsparkeren gebruikt dient u de eerste keer in te geven zodat we uw account kunnen koppelen.

 

 

Kenteken-parkeren

De slagboom gaat automatisch omhoog als u aan komt rijden omdat het kenteken herkend wordt. U kunt dan gewoon doorrijden.

 

De aanwezigheid van promotieteams in het centrum hadden een zeer positief effect op het aantal aanmeldingen. In slechts 1 maand tijd hadden zich 1.300 inwoners en bezoekers geregistreerd.  

Stadsparkeren biedt een landelijke dekking met een lokale benadering. Samen met Gemeente Valkenburg versterken we de aantrekkingskracht van het Centrum!

 

 

Eigen huisstijl

Om het merk goed in de markt te zetten is de corporate identity van bereikbaar Valkenburg aangehouden. Alle uittingen zoals de registratiewebsite, social media en advertenties in lokale dag/weekbladen hebben eenzelfde lokale look&feel.

 

De voordelen van Stadsparkeren in Valkenburg

 

  • Gratis parkeren van 8.00 tot 11.00 uur, ook in parkeergarage Aan de Kei
  • U betaalt nooit meer dan de tijd dat u parkeert
  • De slagbomen openen automatisch in Aan de Kei
  • Niet meer in de rij bij de betaalautomaat
  • Geen kleingeld meer nodig
  • Nooit meer een bekeuring

 

Gratis aanmelden tot 31 december 2016!

 

Boodschappen doen bij Albert Heijn wordt nu nog interessanter!

Met de introductie van Vipzo gaat Valkenburg nog een stap verder. Op vertoon van uw Valkenburgpas ontvangen klanten van Albert Heijn Kleijnen in Valkenburg parkeergeld bij de wekelijkse boodschappen. Gewoon bij Albert Heijn.

 

Roger Kleijnen Eigenaar AH Kleijnen

 

Informatie aanvragen

 

 

 

 

 

Terug