Brussels Airport

22 mei 2017

Met bijna 22 miljoen passagiers is Brussels Airport een van de belangrijkste luchthavens in Europa en de grootste van België. Brussels Airport verbindt de hoofdstad van Europa met 238 bestemmingen wereldwijd, bediend door 78 luchtvaartmaatschappijen.

 

De strategie van Brussels Airport: de klant centraal stellen. Of het nu gaat om een passagier, onderneming, leverancier of partner: Brussels Airport wil altijd een optimale dienstkwaliteit leveren. De invloed van het eerste en het laatste stukje wordt bepaald door parkeren. Vandaar dat Brussels Aiport parkeren als een vorm van beleving en gastvrijheid zien.

 

IP Parking gaat het verschil maken tussen een geslaagde en niet geslaagde reis. Door het eerste en laatste stukje van de customer journey positief te beïnvloeden.

 

De inschrijving van IP Parking is door Brussels Airport naast meest klantvriendelijk ook economisch meest voordelige inschrijving beoordeeld. Op basis hiervan is de opdracht voor de aanschaf, installatie en het onderhoud van het nieuwe web-based parkeermanagementsysteem aan IP Parking gegund.

 

<widget><id>5742</id><onload>onLoadMovieplayer</onload></widget>
<widget><id>5743</id><onload>onLoadMovieplayer</onload></widget>
<widget><id>5744</id><onload>onLoadMovieplayer</onload></widget>
<widget><id>5745</id><onload>onLoadMovieplayer</onload></widget>
<widget><id>5746</id><onload>onLoadMovieplayer</onload></widget>
 

Informatie aanvraag

 

Terug

Projectfotografie

Projectlocatie