Parkeergarage Croeselaan

03 mei 2019

 

Croeselaan Utrecht

De parkeergarage ligt onder het Jaarbeursplein en direct bij station Utrecht Centraal, het Beatrixtheater en de Jaarbeurs. De binnenstad en de wijken Lombok en Dichterswijk liggen op loopafstand.

 

Deze parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week open. Heeft 778 parkeerplaatsen, 42 oplaadpunten voor elektrische auto's en 15 parkeerplaatsen voor gehandicapten, waarvan 2 met elektrische oplaadpunten

 

 

 

Parkeerverwijsborden voor meer parkeergemak

IP Parking heeft deze ondergrondse parkeergarage voorzien van parkeerverwijsborden. Bij binnenkomst kan een automobilist meteen zien in welke sectie hij kan parkeren doordat op parkeerverwijsborden real-time de beschikbare plaatsen worden aangegeven. Hier is ook rekening gehouden met laad- en minder valideplekken.

 

IP Guidance voor meer parkeerbeleving

IP Guidance (Parkeer Begeleiding Systeem) begeleidt de automobilist in de garage direct naar een beschikbare parkeerplek. LED verlichting boven elke 4 parkeerplekken maakt het de automobilist duidelijk waar de vrije plekken zijn. Een groene LED lamp geeft aan dat er een plek vrij is. Een rode LED lamp laat de automobilist weten dat alle plekken bezet zijn.

 

Optioneel kunnen er andere kleuren ingesteld worden voor minder validen- , laad-, VIP-, abonnee-, of gereserveerde plekken.

 

Find My Car

Veel beheerders zien dagelijks bezoekers de parkeergarage afstruinen omdat deze niet meer weten waar zij de auto hebben geparkeerd. Erg vervelend en na even zoeken komt het vaak goed, maar het zou veel eenvoudiger en klantvriendelijker kunnen. Daarom is parkeergarage Croeselaan voorzien van Find My Car.

 

Met behulp van Find My Car kan een bezoeker heel eenvoudig de parkeerplaats terugvinden. Door het kenteken op te geven toont het systeem een plattegrond met de parkeerlocatie van zijn/haar auto. Weet een bezoeker slechts een gedeelte van het kenteken? Geen probleem, het systeem toont alle auto's waarin het gedeelte van het kenteken voorkomt.

 

Meer over Guidance

 

Terug

Projectfotografie

Projectlocatie