Nieuwe parkeeroplossingen voor Amsterdam!

26 januari 2021

Nieuwe parkeeroplossingen voor Amsterdam!

We beginnen het nieuwe jaar met geweldig nieuws! Amsterdam gaat gebruik maken van onze nieuwste parkeeroplossingen. We gaan deze faciliteren in ongeveer 30 parkeerlocaties rond en in Amsterdam! Deze oplossingen gaan ervoor zorgen dat Amsterdamse parkeerders gemakkelijk en snel kunnen parkeren. Niet alleen parkeerders hebben hier profijt van maar ook het parkeerbeheer van de Amsterdamse gemeente gaat profiteren van onze systemen, Parkbase en Firmbase. Deze systemen zorgen ervoor dat het parkeerbeheer overzichtelijk en efficiënt wordt.

 

Parkeer API's

Door middel van verschillende API's kan Amsterdam makkelijk een koppeling maken tussen Parkbase (ons parkeer management systeem) en diensten van derden zoals betaalsystemen, reserveringssystemen, webshops en nog veel meer.

 

Innovatief betalen

Door onze innovatieve oplossingen kan IP Parking er de komende 4 jaar voor zorgen dat parkeerders in Amsterdam de meest efficiënte parkeer- en betaalervaring krijgen. Dat doen we bijvoorbeeld door een voor de parkeerwereld geheel nieuwe manier van betalen middels een QR-code. Hierbij scan je de QR-code op de parkeerkaart en kan je meteen betalen via een website, zonder een app te downloaden. Supersnel en je hoeft niet in de rij voor de betaalautomaat te staan!

 

Meer informatie over innovatieve parkeeroplossingen, parkeermanagementsystemen of parkeer API's?

 

Neem contact met ons op

 

 

Terug

Projectlocatie