Gemeente Leeuwarden

Gemeente Leeuwarden optimaliseert de dienstverlening binnen haar gemeente door "gesloten" parkeerfaciliteiten te ontsluiten voor belproviders.

18 november 2015

Nooit meer zoeken naar kleingeld en niet méér betalen dan de parkeertijd. Dat is niet alleen handig, het scheelt ook in de portemonnee. Daarnaast kunnen inwoners en bezoekers zelf kiezen uit de betaalvorm die bij hen past.

 

Pas-parkeren
Betaal uw parkeertijd met een Stadspas of OV Chipkaart. Dit doet u door uw pas of tag voor een speciale paslezer te houden. U herkent deze paslezer aan het eP logo. Aan- en afmelden met een Stadspas of OV Chipkaart kunt u gebruiken bij straatparkeren én parkeergarages.

 

App-parkeren
Uw parkeeractie starten en stoppen via uw Apple, Android of Windows toestel. Download nu gratis de Stadsparkeren App en start direct! De inloggegevens die u voor Stadsparkeren gebruikt dient u de eerste keer in te geven zodat we uw account kunnen koppelen.

 

Kenteken-parkeren
De slagboom gaat automatisch omhoog als u aan komt rijden omdat het kenteken herkend wordt. U kunt dan gewoon doorrijden.

 

Met IP Parking als leverancier van het Parkeer Management Systemen worden er diverse providers ontsloten: Stadsparkeren, Parkmobile, Parkline en SMS Parkeren.

 

Terug

Projectfotografie

Projectlocatie