Gemeente Venray

Venray gaat digitaal! Na Deurne en Eindhoven heeft nu ook Venray de verstandige keuze gemaakt om over te gaan op digitaal parkeren.

09 februari 2009

Door het aanschaffen van onze offstreet module is de gemeente Venray in staat om in feite de gehele stad te koppelen op onze systemen.

 

Vanaf eind april kunnen de inwoners van de gemeente Venray zich aanmelden via www.stadspasparkeren.nl om zich te registreren als gebruiker.

 

Update:

Omdat de gemeente Venray zich heeft aangesloten bij Stadspasparkeren.nl was het de wens van de gemeente dat het huidige parkeersysteem hier op gekoppeld zou worden. Omdat het aanwezige parkeersysteem nog niet aan vervanging toe was, is gekozen voor een tussenoplossing.

 

IP Parking heeft het bestaande parkeersysteem "verrijkt" met de eP readers. Deze mooi vormgegeven lezers stellen de gebruikers van Stadspasparkeren in staat om met hun pas de parkeerterreinen en parkeergarage in- en uit te rijden door de stadspas voor de lezer te houden. Het parkeertarief wordt vervolgens meegenomen in de automatische maandelijkse incasso richting de eindgebruikers. Door het toepassen van deze architectuur is de gemeente in staat om alle parkeerfaciliteiten op het moderne systeem te koppelen, zonder dat daar direct een hoge kostenpost tegenover staat. Het reeds in gebruik zijnde parkeersysteem hoeft namelijk niet te worden vervangen. Win-win dus.

 

Update 11-06-2012:

Naast Stadsparkeren hebben we nu ook de opdracht gekregen voor het vervangen van de "oude" apparatuur op verschillende terreinen.

 

 

Terug

Projectfotografie

Projectlocatie