Jumbo Supermarkten

Klanten hoeven bij het inrijden geen parkeerkaartje meer te trekken, hoeven niet meer langs de centrale betaalautomaat en hoeven bij het uitrijden de parkeerkaart niet meer in te geven.

26 december 2013

Dit is mogelijk gemaakt door een innovatie van IP Parking, waarbij de parkeeroplossing wordt gezocht in de moderne parkeertechnieken.

 

Een supermarkt wil vooral zorgdragen voor voldoende parkeerplaatsen voor zijn klanten. Een traditioneel parkeersysteem met parkeerkaarten kan daarvoor zorgen maar levert ook behoorlijk wat "extra" werk op voor de dagelijkse gang van zaken.

 

IP Parking heeft hier een mooie oplossing voor ontwikkeld, waarbij het parkeerkaartje niet meer wordt toegepast. In plaats van het parkeerkaartje functioneert het systeem 100% op kentekenherkenning. Verlaat de klant binnen de "vrije uitrijdtijd" de parkeerfaciliteit dan kan men eenvoudig uitrijden zonder een enkele handeling te verrichten. Verblijft iemand langer, dan kan er bij de uitrit een "straftarief" in rekening worden gebracht dat met een Pin- of creditcardbetaling kan worden voldaan.

 

Belangrijke voordelen van dit concept:

  • 3 x snellere doorstroom bij zowel in- als uitrit
  • Geen terugkerende kosten voor parkeerkaarten
  • Aanzienlijke reductie van storingen, omdat er bijna geen mechanica aanwezig is
  • Prijstechnisch zeer interresant, omdat centrale kassa's niet meer nodig zijn
  • Klanten die binnen het gewenste "patroon" gebruik maken van de parkeerfaciliteit hoeven geen enkele handeling te verrichten bij het in- en uitrijden
  • Dus zeer vriendelijk voor uw klanten

 

 

Terug