Kuehne + Nagel

De Nederlandse Kuehne + Nagel organisatie is actief op 24 locaties, met een personeelsbestand van 2.700 medewerkers. Kuehne + Nagel biedt haar klanten geïntegreerde en end-to-end supply chain-oplossingen.

18 november 2015

Het project in Tiel heeft een ingang aan De Diepert voor uitsluitend vrachtverkeer en aan de Biezenwei een in-en uitgang, waarbij inrijden alleen voor personenwagens geldt en uitrijden voor zowel personenwagens als vrachtwagens. Verder zijn er op het terrein nog 3 doorgangscontroles met slagbomen, nabij het expeditiekantoor voor Inbound en Outbound verkeer en op de doorgangsweg voor Truck parkeren.

 

Een PIP (informatie panel) is geplaatst op het eiland tussen rijbaan van slagboom 2 en slagboom 3. Dit informatiepaneel geeft informatie weer die bestemd is voor de chauffeurs die zowel voor slagboom 2 als slagboom 3 staan.

 

Bezoekers melden zich bij de inrit via de intercom, die in verbinding staat met de receptie. Na verificatie van aanmelding zal door de receptie de slagboom geopend worden, waarna de bezoeker het terrein kan betreden. Uitrijden gaat altijd automatisch op lus, de toegangsverlening van personeel via een ID.

 

Terug

Projectlocatie