PSV Stadionkwartier

Voor het nieuwbouwproject in Eindhoven heeft IP Parking een parkeersysteem geleverd voor zowel kortparkeerders als abonnementhouders (o.a. de bewoners).

08 mei 2014

Het parkeersysteem werkt op basis van kentekenherkenning en is zo opgebouwd, dat kortparkeerders én abonnementhouders gebruik kunnen maken van de parkeervoorziening. De kortparkeerders doen dit op basis van een ticket, wat bij de inrit getrokken kan worden en de abonnees op basis van een pas en kentekenherkenning. Tevens wordt het kenteken gekoppeld aan de kortparkeerkaart, waarmee het dus mogelijk is om op basis van het kenteken te betalen en/of uit te rijden. Dit voorkomt discussie over het verloren kaarttarief. Ook zal de doorstroomsnelheid bij de uitrit groter zijn door de kentekenherkenning.

 

De bewoners van het complex Hartje Eindhoven hebben een abonnement met een persoonlijke pagina, waarmee zij zelf het kenteken kunnen wijzigen van het abonnement. Dat voorkomt veel mutatiewerk door de beheerder. Ook het gebruik van de locatie is hierop te zien. Voor meer informatie, zie www.heerlijkparkeren.nl

 

De parkeervoorziening bestaat uit de volgende IP producten:

  • Inrijstations, met Mifare-lezer voor abonnees (IP In)
  • Uitrijstations, met Mifare-lezer voor abonnees (IP Out)
  • Slagbomen, uitgevoerd met kentekencamera's (IP 350)
  • Betaalstations, met Mifare-lezer en intercom (IP Pay)
  • IP Door, voor toegang tot de garage
  • IP Recode, voor omcoderen van tickets

Verder zijn op deze locatie 8 speedgates onder verantwoording van IP Parking geïnstalleerd en in onderhoud.

 

Terug

Projectfotografie

Projectlocatie