Truckparking Spijkenisse

IP Parking komt met de oplossing voor Truckparking voor de chauffeurs uit Spijkenisse.

18 november 2015

De parkeerplaats aan de Mosterweg achter de McDonald's is ooit aangelegd voor de chauffeurs uit Spijkenisse, zodat ze hun wagens niet in de woonwijken hoeven te parkeren. Dit mag ook niet. Inmiddels is de parking ontdekt door buitenlandse chauffeurs die er ook overnachten, waardoor de chauffeurs uit Spijkenisse hun wagen met oplegger niet meer kwijt kunnen. Bovendien maken de buitenlandse chauffeurs er volgens de Nederlandse chauffeurs een bende van, Daarnaast wordt er veel gestolen uit en vanaf de vrachtwagens.

 

IP Parking komt met de oplossing:

De Truckparking, afgesloten met twee slagbomen, is hoger gelegen en is alleen via de toegangsweg enigszins bereikbaar.

 

Voor de lokale chauffeurs met hun personenauto en vrachtwagen worden speciale groepen aangemaakt, die het toelaten om met twee ID's gebruik te maken van de TPA. Deze twee ID's zijn dan wel aan elkaar gekoppeld en kunnen als groep geldig of ongeldig gemaakt worden. Daarnaast kunnen andere groepen aangemaakt worden, waarbij meerdere gebruikers gebruik kunnen maken van de TPA. Beide functies worden ondergebracht in de Pooling functies.

 

In- en uitrit

Op de in- en uitrit locaties en betaalautomaat PA (parkeerapparatuur) wordt een camera geplaatst. In de abri voor de betaalautomaten tegen het plafond van de abri en de andere locaties op een kantelmast. Bij calamiteiten kan het betreffende beeld via een browser worden weergegeven in de meldkamer. Betalingen vinden uitsluitend plaats met plastic geld, zoals Maestro card en Credit card

 

Terug

Projectlocatie