IP Charging: Elektrisch Voertuig laden

Uw Partner voor Geïntegreerd Parkeren en Elektrisch Laden

Met de oprichting van IP Charging kondigen IP Parking en BlueMarble Charging hun samenwerking aan om parkeren en EV-laden naadloos te integreren. Deze samenwerking combineert het geavanceerde parkeermanagementsysteem van IP Parking met de smart laadtechnologie van BlueMarble Charging. Het resultaat is een betrouwbare oplossing voor parkeren en opladen, die tegemoetkomt aan de groeiende vraag naar EV-laadpunten binnen de stedelijke infrastructuur.

 

Informatie aanvragen

Volledige controle

IP Charging stelt parkeerexploitanten in staat om volledige controle te hebben over hun prijsstelling door onafhankelijkheid van e-Mobility Service Providers (eMSP). Dit geeft parkeerexploitanten niet alleen controle, maar ook de mogelijkheid om eerlijke tarieven vast te stellen voor ev-laden gebruikers. Door een directe koppeling van de laadstations met het parkeermanagementsysteem kan de parkeerexploitant dynamisch tarieven aanpassen op basis van het type parkeerder en de vereiste laadservices. Dit leidt tot efficiëntere operationele processen en een verhoogde gebruikerstevredenheid. 

Meer dan alleen parkeren en laden

Door parkeren en laden in één transactie te integreren, opent IP Charging de deur naar nieuwe diensten en abonnementen. Parkeerexploitanten hebben de vrijheid om het tarief per parkeerder aan te passen op basis van verschillende factoren, zoals de duur van het parkeren of de snelheid van het elektrisch laden. Bovendien kunnen exploitanten priority charging implementeren, waardoor bepaalde abonnementhouders altijd voorrang krijgen op snelladen. Deze uitgebreide diensten bieden aanzienlijke voordelen voor alle gebruikers en zorgen voor een naadloze parkeer- en laadervaring.

 

Park, Charge, Pay!

Bekijk onze leaflet voor meer informatie

OSTRA laadstations

Met een verwisselbare slimme kern bieden de innovatieve OSTRA laadpunten flexibiliteit en efficiëntie, terwijl de stevige behuizing zorgt voor langdurige duurzaamheid. De OSTRA lader biedt u de mogelijkheid om zelf onderhoud uit te voeren. Dankzij onze slimme hot-swap technologie kunt u moeiteloos de slimme kern zelf vervangen, waardoor kostbare downtime tot een minimum wordt beperkt. De OSTRA laadstations zijn beschikbaar als wandmodel en als enkel- of dubbelzijdige laadzuil.

 

Alle voordelen voor u op een rij

 

Gemak van parkeren en laden in één transactie

Zorg voor een optimale gebruikerservaring en gestroomlijnd proces door het betalen van parkeren en laden in één transactie te combineren.

 

Zelfbepaalde Tarieven 

Exploitanten kunnen zelf het tarief bepalen door onafhankelijkheid van eMSP.

 

Dynamisch laadbeheer 

Met onze slimme netintegratie optimaliseer je niet alleen het energieverbruik maar de algehele efficiëntie van het energienetwerk in uw parkeerfaciliteit(en). 

 

Eerlijke en Competitieve Aanschafprijs

Wij bieden eerlijke en competitieve aanschafprijzen voor laadstations.

 

Lage Total Cost of Ownership

Door vaste prijzen voor softwarelicenties.

 

Flexibele Prijsstelling

Mogelijkheid om dynamisch tarieven aan te passen op basis van het type parkeerder en de vereiste laadservices.

 

Data-gestuurde Dashboards

Uitgebreide data-gestuurde dashboards voor inzicht en beheer.

 

Schaalbaarheid

Gemakkelijk uit te breiden en draadloos te verbinden met meer dan 100 laadstations.

 

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier!

Informatie aanvragen