Abonnementenbeheer

Als beheerder van parkeerfaciliteiten wilt u uw vaste klanten zo goed mogelijk bedienen, zonder daar al te veel tijd aan kwijt te zijn. Daarom heeft IP Parking een modulair parkeermanagementsysteem ontwikkeld voor het online aanbieden van uw faciliteiten. Park-Spot is een volledig webbased uitbreiding en maakt het voor uw klanten mogelijk om een abonnement voor langere tijd af te sluiten en deze zelf te beheren.

 

Waar het inregelen en uitgeven van nieuwe abonnees in het verleden een tijdrovende klus was, is het met deze module van IP Parking een koud kunstje dat u veel tijdwinst oplevert.

Optimale gebruikerservaring

Park-Spot is dé online verkooptool waarmee een hogere bezetting van uw parkeerfaciliteiten en meer omzet kan worden gegenereerd. De abonnementenmodule is eenvoudig te implementeren in uw eigen website. Gebruikers sluiten een abonnement voor uw parkeerfaciliteit met hetzelfde gemak af als een Netflix of Spotify abonnement. Uw klant vult eenmalig zijn gegevens in en het abonnement wordt automatisch ingeregeld. Na betaling ontvangt uw klant een link naar een app, te downloaden op zijn smartphone.

Hoog selfservice-gehalte

Direct na betaling kan er gebruik worden gemaakt van het abonnement. Voor in- en uitrijden wordt kentekenherkenning toegepast. Als back-up kunnen de slagbomen en loopdeuren ook geopend worden met een QR-code in de app. Dankzij het hoge selfservice-gehalte van de abonnementenmodule zijn uw abonnees volledig in controle. De belasting voor uw organisatie zal aanzienlijk verminderen. De abonnee kan namelijk zelf het profiel aanpassen, het kenteken wijzigen of toevoegen, parkeerhistorie inzien, facturen uitdraaien en het abonnement verlengen of opzeggen. De betaling van een abonnement verloopt automatisch.

Het platform

Park-Spot is een platform dat u de mogelijkheid geeft om de abonnementenmodule in uw eigen huisstijl te implementeren. De module kan in meerdere online omgevingen worden toegepast, naar wens achter een inlog. Hierdoor is de module breed inzetbaar voor samenwerkingen met omliggende bedrijven die structureel gebruikmaken van uw parkeerfaciliteit. Geen zorgen: als beheerder houdt u altijd de controle over uw eigen systeem. Zo bepaalt u zelf vanaf welk moment een nieuwe abonnee gebruik kan maken van uw parkeerfaciliteit en stelt u eenvoudig vast tegen welk tarief een bepaalde hoeveelheid abonnementen kan worden afgenomen. Deze gegevens kunnen realtime worden aangepast.

Inzicht in prestaties

Als beheerder heeft u realtime inzicht in de prestaties van de abonnementenmodule. Denk aan de belangrijkste KPI's als aantal abonnees en gegenereerde omzet. Het systeem biedt u de mogelijkheid om continu te meten hoe uw gebruikers zich online gedragen, zodat u hier vervolgens op kunt bijsturen. Dit stelt u in staat uw klanten een nóg betere parkeerbeleving te bieden. Daarnaast reikt het dashboard u slimme tools aan voor maximale conversie en het sturen van gebruikers.

IP Parking bereidt u voor op de toekomst. Wilt u meer weten over ons webbased parkeermanagementsysteem? Wij geven u graag meer informatie. Heeft u een andere vraag op het gebied van parkeeroplossingen?

 

Neem gerust contact met ons op