Park-Spot Abonneren

Als beheerder van parkeerfaciliteiten wilt u uw vaste klanten zo goed mogelijk bedienen, zonder daar al te veel tijd aan kwijt te zijn. Daarom heeft IP Parking een modulair parkeermanagementsysteem ontwikkeld voor het online aanbieden van uw faciliteiten. Park-Spot is een volledig cloudbased uitbreiding en maakt het voor uw klanten mogelijk om een abonnement voor langere tijd af te sluiten en deze zelf te beheren.

 

Waar het inregelen en uitgeven van nieuwe abonnees in het verleden een tijdrovende klus was, is het met deze module van IP Parking een koud kunstje dat u veel tijdwinst oplevert.

Optimale gebruikerservaring

Park-Spot is een eenvoudige selfservice tool waarmee gebruikers zich online kunnen registreren en hun abonnementen moeiteloos kunnen beheren via de Park-Spot app. Zodra de betaling is verwerkt, zijn de abonnementen direct geldig.

 

Bovendien zorgen we voor een naadloze integratie op uw eigen website met een webportaal dat perfect aansluit bij uw huisstijl. Om consumenten goed van dienst te kunnen zijn, beschikken we over een deskundige telefonische helpdesk.

Effectief & Efficiënt

Dankzij het hoge selfservice-gehalte van Park-Spot abonneren hebben uw gebruikers de volledige controle over hun abonnementen. Voor in- en uitrijden wordt kentekenherkenning toegepast. Als back-up kunnen de slagbomen en loopdeuren ook geopend worden met een QR-code in de app. Hierdoor is een fysieke kaart of pas niet meer nodig.

 

Gebruikers van Park-Spot kunnen zelf het abonnement verlengen, aanpassen of stopzetten maar ook hun gegevens beheren, het kenteken wijzigen of toevoegen, parkeerhistorie en facturen inzien. De betaling van het abonnement verloopt daarbij geheel automatisch. Door het gebruik van Park-Spot wordt ook uw organisatie aanzienlijk minder belast.

Het platform

Het platform kan in meerdere online omgevingen worden toegepast, naar wens achter een inlog. Hierdoor is de module breed inzetbaar voor samenwerkingen met omliggende bedrijven die structureel gebruikmaken van uw parkeerfaciliteit. Geen zorgen: als beheerder houdt u altijd de controle over uw eigen systeem. Zo bepaalt u zelf vanaf welk moment een nieuwe abonnee gebruik kan maken van uw parkeerfaciliteit en stelt u zelf eenvoudig vast tegen welk tarief een bepaalde hoeveelheid abonnementen kan worden afgenomen. Deze gegevens kunnen realtime worden aangepast.

Inzicht in prestaties

Als beheerder heeft u realtime inzicht in de prestaties van de abonnementenmodule. Denk aan de belangrijkste KPI's als aantal abonnees en gegenereerde omzet. Het systeem biedt u de mogelijkheid om continu te meten hoe uw gebruikers zich online gedragen, zodat u hier vervolgens op kunt bijsturen. Dit stelt u in staat uw klanten een nóg betere parkeerbeleving te bieden. Daarnaast reikt het dashboard u slimme tools aan voor maximale conversie en het sturen van gebruikers.

Demo inplannen?

Wilt u alle mogelijkheden van onze Park-Spot abonnementmodule ontdekken? Plan dan direct een vrijblijvende demo in om alle mogelijkheden te verkennen. Wij tonen u hoe we het beheer van uw abonnementen vereenvoudigen en een optimale ervaring bieden aan uw vaste parkeerders.

 

Waarom nog wachten? Boek nu uw demo en laat ons u begeleiden naar efficiënter en geoptimaliseerd parkeerbeheer!

 

Boek uw demo!