Stadsparkeren

Optimaliseer de dienstverlening binnen uw gemeente

Maak het inwoners en bezoekers eenvoudig door te kiezen voor een universeel platform voor on- en offstreet parkeren.

 

Ons unieke concept maakt het mogelijk om garages, terreinen en de straat op een identieke wijze te ontsluiten

U spreekt elke leeftijdsgroep aan binnen uw verzorgingsgebied, omdat inwoners en bezoekers zelf kunnen kiezen voor de betaalvorm die bij hen past:

 

 

Pas-parkeren

Betaal uw parkeertijd met een Stadspas of OV Chipkaart. Dit doet u door uw pas of tag voor een speciale paslezer te houden. U herkent deze paslezer aan het eP logo. Aan- en afmelden met een Stadspas of OV Chipkaart kunt u gebruiken bij straatparkeren én parkeergarages.

 

 

App-parkeren

Uw parkeeractie starten en stoppen via uw Apple, Android of Windows toestel. Download nu gratis de Stadsparkeren App en start direct! De inloggegevens die u voor Stadsparkeren gebruikt dient u de eerste keer in te geven zodat we uw account kunnen koppelen.

 

 

Kenteken-parkeren

De slagboom gaat automatisch omhoog als u aan komt rijden omdat het kenteken herkend wordt. U kunt dan gewoon doorrijden.

 

 

Bel-parkeren

U belt 020 796 09 94 en geeft het zonenummer door (dit staat bij iedere parkeerautomaat vermeld). Wanneer u zich wilt afmelden belt u nogmaals met 020 796 09 94 om uw parkeeractie te stoppen.

 

 

Sms-parkeren

U stuurt 'pm[spatie][zone][spatie][kenteken]' naar 4111. Om uw parkeeractie te stoppen stuurt u simpelweg de 'q' naar 4111. Het kenteken moet ingegeven worden zonder koppelteken, dus bijvoorbeeld: AABB11

 

 

Web-parkeren

Vanuit uw persoonlijke webpagine kunt u parkeeracties starten en stoppen. Ook beheert u hier uw gegevens, voorkeursinstellingen en historie.

 

Stadsparkeren biedt een landelijke dekking met een lokale benadering. Wij blijven actief in uw gemeente en bieden uitgebreide promotiemogelijkheden. Hier ziet u enkele voorbeelden:

 

 

Eigen huisstijl

Om het merk goed in de markt te zetten raden we aan een eigen huisstijl aan te nemen per gemeente. We zien de huisstijl als visuele identiteit van een organisatie. Het betreft uitsluitend het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit.

 

 

Whitelabel website

Het is effectief gebleken om het concept een lokale look & feel mee te geven. Alle promotie en marketing dient hierop afgestemd te worden. Wanneer de registratiewebsite ook in eenzelfde lokale look & feel wordt opgebouwd, zal dit positief bijdragen aan het aantal personen dat registreert.

 

 

Social media
Social media kunnen uitstekend worden ingezet om het systeem te promoten. Met name Facebook blijkt een uitstekend medium te zijn om met de doelgroep te communiceren. Bij aanvang is het belangrijk om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

 

 

Promotieteams
Op basis van ervaring weten wij dat de aanwezigheid van promotieteams in het centrum een zeer positief effect heeft op het aantal gebruikers. Mensen vinden het prettig om persoonlijke toelichting te krijgen.

 

 

Advertenties
Naast Social media is het ook van belang om gebruik te maken van de lokale dag/weekbladen, omdat niet iedereen gebruik maakt van social media. Door deze twee te combineren wordt het grootste bereik gecreëerd.

 

 

Loterij
Bij aanvang van de promotie is het belangrijk om veel aandacht te vragen. Het verloten van prijzen onder de "early adapters" zal hier een positieve bijdrage aan leveren.

 

 

Van 10 naar 50% digitale transacties door echte diversiteit!

 

 

 

Gepast Parkeren Helmond

(Van 0 naar 12.000 gebruikers in slechts 2 jaar)

www.parkerenhelmond.nl

 

 

Parkeren arnhem

www.parkerenarnhem.nl

 

 

Parkeren Assen

www.parkerenassen.nl

 

 

Parkeren Beverwijk

www.parkerenbeverwijk.nl

 

 

Parkeren Gorinchem

www.parkerengorinchem.nl

 

 

Naast de vele voordelen voor u als gemeente of exploitant, biedt Stadsparkeren ook voordelen voor:

 

 

 

Inwoners & Bezoekers

Achteraf parkeergeld betalen met uw pas, App en GSM, op straat en in de parkeergarage. Met stadsparkeren betaalt de consument eenvoudig en nooit meer te veel voor een parkeerplaats.

 

 

Winkeliers/ondernemers

Vipzo is een online spaarsysteem. U als ondernemer krijgt van ons een digitale omgeving waar u uw eigen spaarprogramma kunt inrichten en in staat bent om uw klanten te belonen met parkeertegoed. Een unieke en bijzondere waardering naar uw klant!

 

 

Stadsparkeren in de media

 

 

 

IP Parking bereidt u voor op de toekomst. Wilt u meer weten over ons Stadsparkeren? Wij geven u graag meer informatie. Heeft u een andere vraag op het gebied van parkeeroplossingen?

 

Neem gerust contact met ons op