IP Parking project St. Jan wint Espa Gold Award

Vexpan heeft de ESPA Gold award uitgereikt aan Parkeergarage St.-Jan in 's-Hertogenbosch. Voorzitter van Vexpan, Monique Pluijm, overhandigde de award tijdens de feestelijke opening aan wethouder Jan Hoskam.

14 augustus 2015

Parkeergarage St.-Jan is de eerste parkeergarage in Nederland die dit kwaliteitslabel heeft ontvangen.

 

ESPA GOLD AWARD

De ESPA (European Standard Parking Award) is een onderscheiding die namens de EPA (European Parking Association) wordt uitgereikt. De ESPA wordt in Nederland uitgereikt door Vexpan, het Platform voor Parkeren in Nederland en is in het leven geroepen door de Europese parkeerbranche. Zij wil hiermee de kwaliteit en het imago van parkeervoorzieningen verhogen. De ESPA Gold award geldt als dé onderscheiding voor parkeergarages met een uitzonderlijk hoge kwaliteit.

 

IP PARKING

IP Parking heeft de St. Jan voorzien van een innovatief parkeersysteem. Het systeem is geheel op basis van kentekenherkenning. In augustus en september zijn er iedere dag 200 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Dit systeem is gekoppeld aan een reserveringsmodule.

 

We nodigen u graag uit om één keer gratis te parkeren in Parkeergarage St.-Jan! Klik hier om een parkeerplek te reserveren.

    

  

 

Terug