P+R Transferium Deutersestraat

17 september 2018

De groenste transferium van Nederland

P+R Transferium Deutersestraat is gebouwd op de locatie van de voormalige stadskwekerij aan de Deutersestraat in 's-Hertogenbosch en is het groenste transferium van Nederland. Het biedt plaats aan 1100 auto's en 240 fietsen, het is energieneutraal, energieleverend en groen ingepast in de omgeving.

 

Bike Rental

Na parkeren kunt u gratis met de transferium-bus naar de binnenstad. Wilt u groen reizen? Dankzij de Bike Rental Service van IP Parking heeft de parkeerder de mogelijkheid om op vertoon van de parkeerticket een van de 200 gratis deelfietsen te huren (per auto maximaal 4). Het is een duurzame manier om de stad fietsend te ontdekken. Diefstal van de fiets is onmogelijk omdat uitrijden alleen mogelijk is wanneer de fiets is ingenomen, het voertuig dient dus als onderpand.

 

ESPA Gold Award

Parkeergarage transferium Deutersestraat 's-Hertogenbosch is onderscheiden met de gouden editie van de European Standard Parking Award: de ESPA Gold Award. Deze award is dé erkenning voor parkeergarages van een uitzonderlijk hoge kwaliteit en wordt in Nederland toegekend en uitgereikt door Vexpan, het platform voor parkeren in Nederland.

 

 

 

 

Meer infomatie over fietsparkeren

 

Terug

Projectlocatie