Abonnementenbeheer

Heb grip op uw abonnees

Op veel locaties wordt bij het parkeren gebruik gemaakt van abonnementen. Parkeren op basis van een abonnement zorgt voor een snellere, efficiënte doorstroming, voorkomt filevorming en biedt de parkeerder meer gemak. Voor u als aanbieder van parkeerfaciliteiten is een optimaal beheer van uw abonnementen uiteraard geen overbodige luxe.

 

IP Parking biedt verschillende oplossingen voor het effectief beheren van uw abonnementen, waarbij kentekens worden gebruikt als een van ID mogelijkheden. Dit wordt veelvuldig toegepast bij gemeentelijke garages, ziekenhuizen, hogescholen en universiteiten. Als voorbeelden noemen we het Elkerliek Ziekenhuis Helmond, Gemeente Haarlem en de TU/e in Eindhoven. 

 

Informatie aanvragen

Park-Spot Abonneren

Met deze online abonnementstool kunnen gebruikers zich rechtstreeks abonneren op uw faciliteit(en). Dit web-based verkoopplatform stelt u in staat om uw bezetting te maximaliseren en daarmee uw omzet verder te verhogen. Dankzij het zeer gebruiksvriendelijke selfservice systeem wordt abonnementsbeheer eenvoudig en digitaal en biedt het een extra dimensie in de dienstverlening voor zowel de abonnee als de exploitant. 

 

Meer informatie

FirmBase

Maken bedrijven, instellingen of andere groepen veelvuldig gebruik van uw parkeerfaciliteit voor hun personeel en bezoekers? Dan is FirmBase voor u een ideale oplossing om abonnementen beheer te vereenvoudigen en de bijbehorende administratie te automatiseren.  

 

Via onze FirmBase webapplicatie kunnen huurders een eigen gedeelte van uw parkeerfaciliteit beheren. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zelf nieuwe abonnees aanmaken, korting verstrekken en bezoekers vooraf registreren, zodat deze eenvoudig gebruik kunnen maken van uw parkeerfaciliteit. In- en uitrijden gaat simpel en snel op basis van kentekenherkenning.

 

 

 

Meer informatie

Stadsparkeren

Speciaal voor ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en grotere ondernemingen heeft IP Parking haar dienst Stadsparkeren uitgebreid om betaald parkeren voor medewerkers/studenten eenvoudiger te maken.

 

In de spitstijden ontstaat vaak een file omdat de traditionele manier van parkeren tijdrovend is. Kentekens zijn altijd uniek en daarom uitermate geschikt als identificatiemiddel bij het verlenen van toegang tot een parkeerfaciliteit. Hierdoor creëert u een zeer soepele en snelle doorstroming van het verkeer. De uitstoot wordt hierdoor met een factor 3 verminderd, doordat voertuigen niet bij de slagboom hoeven te stoppen. Naast uw faciliteit kunnen medewerkers/studenten landelijk in meer dan 165 gemeenten gebruik maken van de dienst.

Afhandelingssnelheid

Daar waar onze concurrenten ongeveer 300 voertuigen per uur af kunnen handelen bereiken wij inmiddels de 900!

 

Uw gebruikers en beheerders zullen het parkeersysteem als comfortabel ervaren omdat de doorstroom sterk verbetert.