Abonnementenbeheer

Heb grip op uw abonnees

Op veel plaatsen wordt vandaag de dag bij het parkeren gebruik gemaakt van abonnementen. Parkeren op basis van een abonnement zorgt voor een snellere, efficiënte doorstroming, voorkomt filevorming en biedt de parkeerder meer gemak. Voor u als aanbieder van parkeerfaciliteiten is een optimaal beheer van uw abonnementen uiteraard geen overbodige luxe. IP Parking is ook op dit vlak uw ideale partner. Zo kunnen we bij het abonnementenbeheer gebruik maken van kentekens als ID, iets wat we bijvoorbeeld veelvuldig toepassen bij ziekenhuizen, hogescholen en universiteiten. Als voorbeelden noemen we het Elkerliek Ziekenhuis Helmond en de TU/e in Eindhoven. Verder kunt u simpel nieuwe abonnees aanmaken, factureren per bedrijf en zowel on- als offline gegevens bewerken.

 

Informatie aanvragen

FirmBase

Doordat de besturingssoftware web-based is kunt u huurders voorzien van een eigen website. Via FirmBase kunnen huurders een eigen gedeelte van de parkeerfaciliteit beheren. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zelf nieuwe abonnees aanmaken en bezoekers vooraf registreren, zodat deze eenvoudig gebruik kunnen maken van de parkeerfaciliteit.

 

Meer informatie

(H)eerlijk parkeren

Parkeersystemen zijn steeds vaker van kentekenherkenning voorzien. Om het gebruik van deze gebruiksvriendelijke identificatiemethode eenvoudiger te maken is een gebruiker zelfstandig in staat om zijn kenteken(s) te wijzigen. Via de persoonlijke pagina heeft hij toegang tot de parkeerhistorie en het actuele tegoed.

 

Deze dienst kunt u dus lokaal opzetten en is voor consumenten geheel gratis. Ook is het mogelijk om het gebruik te stimuleren door speciale tarieven te hanteren.

 

Meer informatie

Stadsparkeren

Speciaal voor ziekenhuizen, hogescholen/universiteiten en het 'grootbedrijf ' heeft IP Parking haar dienst Stadsparkeren uitgebreid om betaald parkeren voor medewerkers/studenten eenvoudiger te maken. In de spitstijden ontstaat vaak een file omdat de traditionele manier van parkeren tijdrovend is. Kentekens zijn altijd uniek en daarom uitermate geschikt als identificatiemiddel bij het verlenen van toegang tot een parkeerfaciliteit. Hierdoor creëert u een zeer soepele en snelle doorstroming van het verkeer. De uitstoot wordt hierdoor met een factor 3 verminderd, doordat voertuigen niet bij de slagboom hoeven te stoppen.

 

Naast uw faciliteit kunnen medewerkers/studenten landelijk in meer dan 150 gemeenten gebruik maken van de dienst.

afhandelingssnelheid

Daar waar onze concurrenten ongeveer 300 voertuigen per uur af kunnen handelen bereiken wij inmiddels de 900!

 

Uw gebruikers en beheerders zullen het parkeersysteem als comfortabel ervaren omdat de doorstroom sterk verbetert.