Parkeerplaats reserveren; Wat zijn de voordelen?

Een van de nieuwe trends in parkeren is online reserveren. Online een parkeerplaats reserveren (ook wel prebooking genoemd) kent vele voordelen. Zo leidt online reserveren tot een hogere bezettingsgraad en een toename in het gebruik van parkeergarages in het algemeen. Voor gemeentes is deze oplossing zeer interessant omdat bezoekers direct doorrijden naar de parkeergarage waar zij een parkeerplaats hebben gereserveerd en dus niet meer op zoek hoeven. Deze voordelen zijn erg aantrekkelijk voor aanbieders van parkeerplekken, maar voor de gebruikers is het online reserveren van een parkeerplaats ook voordelig.

 

Bekijk de mogelijkheden 

 

Altijd verzekerd van een parkeerplaats

Voor de gebruiker is een parkeerplaats reserveren ideaal. Door een online reservering is deze namelijk altijd verzekerd van een parkeerplek op de gewenste locatie. Daarnaast wordt ook de dienstverlening naar de gebruiker toe verhoogd door de mogelijkheden van het internet. Zo kan u kiezen om een stukje extra service te bieden in de vorm van valet parking, de auto wassen of voltanken. Dit heeft een positieve invloed op de totaalervaring van het parkeren.

Een parkeerplaats reserveren is ideaal voor een aanbieder

Behalve dat het online reserveren leidt tot een hogere bezettingsgraad en een toename in gebruik van parkeergarages in het algemeen, vinden aanbieders ook vele voordelen in deze nieuwe trend. Een parkeerplaats reserveren biedt namelijk voor de aanbieder de optie om zelf te bepalen hoeveel parkeerplekken hij/zij aanbiedt online. Daarnaast kan het tarief voor de reserveringen ook zelf bepaald worden.

Om het online reserveren ook voor u gemakkelijker te maken, heeft IP Parking drie verschillende manieren ontwikkeld om gebruik te maken van deze dienst:

1. Parkeerwebshop geheel in uw eigen huisstijl – gemakkelijk aangeven hoeveel parkeerplaatsen u aanbiedt en tegen welk tarief.

2. Landelijk reserveringsplatform – koppel met Parkspot en genereer op een eenvoudige manier extra inkomsten.

3. API – wanneer je zelf al een systeem hebt, kunnen wij daar gemakkelijk mee koppelen.

Reserveren is beter presteren

Parkeerplaatsen reserveren is de trend in parkeren. Een trend die vele voordelen biedt voor zowel de aanbieder als de gebruiker van de parkeerplekken. Wilt u meer informatie over het hele concept van een parkeerplaats reserveren?

 

Informatie aanvragen