Betaalsystemen

Ruime keuze in betaalsystemen

Betalen is betalen, ongeacht het betaalmiddel? Natuurlijk. Maar de manieren waarop we vandaag de dag betalen, ook bij het parkeren, zijn bijna eindeloos. Behalve de traditionele betaalsystemen die munten en biljetten accepteren en teruggeven of de optie bieden tot betalen met debet-of creditcard (Europay, Mastercard en VISA), zien we steeds meer alternatieven opduiken. Zo zijn onze full-service kassa's uitgerust met de mogelijkheid tot contactloos betalen en pinnen zonder pincode. Omdat ons platform web-based is, zijn bovendien veel koppelingen mogelijk met externe partijen en diensten. Denk o.a. aan online betalen via de parkeerwebshop, betalen per automatische incasso (met persoonlijke webpagina) of via maandelijks te factureren abonnementen voor huurders.

 

Informatie aanvragen

Contactloos betalen

Met Tap&Go is het mogelijk om met een bankpas in en uit te rijden. Hierdoor is het niet nodig om een kaartje te nemen aan de inrit en hoeft u niet meer in de rij te staan bij de betaalautomaat. Snel, simpel en veilig.

 

Meer informatie

Online betalen

Vaak worden garages en/of terreinen alleen gebruikt gedurende bepaalde uren van de week en zijn ze de rest van de tijd niet bezet. Door uw parkeerfaciliteit online aan te bieden kunt u op een eenvoudige manier extra inkomsten genereren.

 

Via ParkBase bepaalt u zelf hoeveel parkeerplaatsen en tegen welk tarief u deze beschikbaar stelt.

 

 Meer informatie

Automatische incasso

Parkeerders achteraf via hun kenteken laten betalen? De ontsluiting van uw parkeerplekken via externe providers heeft grote voordelen. Zo wordt u compleet ontzorgd bij uw financiële administratie, ontsluit u 2 miljoen potentiële klanten voor uw faciliteit en worden uw inkomsten maandelijks op uw bankrekening gestort.

 

Meer informatie

Factuurbasis

Via FirmBase kunnen huurders een eigen gedeelte van de parkeerfaciliteit beheren. Zo kan men bijvoorbeeld zelf nieuwe abonnees aanmaken en bezoekers vooraf registreren, zodat deze eenvoudig gebruik kunnen maken van de parkeerfaciliteit.

 

Wanneer u te maken heeft met geregistreerde gebruikers kunt u op factuurbasis uw rekening versturen. Het Parkbase Management Systeem heeft hiervoor alle informatie voor u beschikbaar. Daarnaast genereert het systeem zelf ook gestructureerde facturen.

 

Meer informatie

Cash & cashless

Natuurlijk kunt u ook betalen met het vertrouwde contantgeld. Onze gebruiksvriendelijke full service-kassa wordt bediend via een overzichtelijk touchscreen wat ervoor zorgt dat betalingen snel en eenvoudig verlopen.

Betalingen kunnen worden verricht met alle denkbare betaalopties, zoals cash, creditcard, pin of contactloze betalingen.

 

Meer informatie

Apple Pay

Apple pay maakt gebruik van de NFC (Near Field Communication) methode. Dit is een draadloze manier (net als bij contactloos betalen met een pinpas) om informatie uit te wisselen binnen een straal van 10 centimeter. De chip in een telefoon, tablet of horloge communiceert met de Tap&Go unit van de betaalautomaat en/of uitrit.

 

Meer informatie