Off-street parkeren

Draagt u zorg voor het beheer en/of de exploitatie van een parkeerterrein of -garage?

Dan kan IP Parking u helpen om via de slimme inzet van internet uw beheer en exploitatie te optimaliseren. Zo bieden wij u de mogelijkheid om alles online en vanuit één server te managen. Uw systeem is op elk moment van de dag en vanaf iedere locatie benaderbaar. Zijn er storingen, dan kijken wij "live" met u mee. Bovendien scheppen we tal van nieuwe mogelijkheden m.b.t. de participatie van bijvoorbeeld omliggende bedrijven en kunnen we koppelingen maken met andere systemen, o.a. van externe parkeerproviders. IP Parking heeft alles in huis voor het complete projectmanagement, zowel wat hard- als software betreft. Wij zorgen er bovendien voor dat uw systeem gedurende de looptijd continu wordt voorzien van de nieuwste innovaties. Uiteraard geniet u ook 24/7 van onze service.

 

Informatie aanvragen

ParkBase

Sluit aan op het innovatieve web-based ParkBase platform en ervaar de mogelijkheden om uw exploitatie en beheer te optimaliseren door internet slim in te zetten. Omdat internet in het DNA zit van ons web-based platform kan er snel ingespeeld worden op de laatste trends. Of het nu om beheren, rapporteren, reserveren of app-parkeren gaat, er wordt continu geïnvesteerd in de doorontwikkeling van het platform. Hierdoor zijn onze klanten gegarandeerd van een systeem dat gedurende de looptijd steeds wordt voorzien van de nieuwste innovaties op het vlak van parkeerapparatuur. 

 

Meer informatie

 

 

FirmBase

Doordat de besturingssoftware web-based is kunt u huurders voorzien van een eigen website. Via FirmBase kunnen ze een eigen gedeelte van de parkeerfaciliteit beheren. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zelf nieuwe abonnees aanmaken en bezoekers vooraf registreren, zodat deze eenvoudig gebruik kunnen maken van de parkeerfaciliteit.

 

Meer informatie

Multiproviders

Ons web-based platform maakt het mogelijk om garages en terreinen te ontsluiten voor parkeerproviders. Bezoekers kunnen zonder daadwerkelijk te moeten stoppen in- en uitrijden op basis van kentekenherkenning. Zij betalen, per minuut en maandelijks achteraf via automatische incasso.

 

Meer informatie

Rapportages

De inhoud van elk rapport is door de gebruiker configureerbaar middels het ingeven van parameters. Deze parameters verschillen per rapport; rapporten met betrekking tot parkeertransacties, financiële rapporten en statistische rapporten zijn altijd minimaal te filteren op tijdsperiode en faciliteit en/of station. Hierdoor kunt u vanuit iedere willekeurige locatie altijd beschikken over up-to-date rapportages betreffende uw parkeersysteem of toegangscontrolesysteem. Door middel van autorisatieniveaus gebaseerd op rollen, kan per rapport worden aangegeven welke groep gebruikers deze mogen opvragen. 

 

Er zijn meer dan 100 standaardrapporten!