Hotels & Leisure

Parkeergemak en voldoende parkeerruimte zijn voor een hotel of aanbieder van vrijetijdsbesteding absolute randvoorwaarden. Zowel ten dienste van gasten, bezoekers als medewerkers, van kort- én langparkeerders. Zo kunt u ervoor zorgen dat gasten tegelijk met een hotelkamer of toegangsticket hun parkeerplek kunnen boeken. Of u biedt de mogelijkheid aan uw gasten zich bij de receptie om te laten boeken tot abonnee en het abonnement te koppelen aan hun kenteken. IP Parking, expert in het verzorgen van een optimale parkeerbeleving, kan u bij al deze en meer oplossingen van dienst zijn. Onze web-based parkeeroplossingen genereren tevreden klanten, die graag bij u terugkeren. Tegelijk ontzorgen we u optimaal als beheerder van de parkeervoorziening. Ontdek zelf onze gebruiksvriendelijke en moderne oplossingen, zoals:

Reserveren

Online een parkeerplek reserveren: hoe gemakkelijk is dat? Uw klanten zullen deze optie van harte toejuichen. Zo zijn ze immers altijd verzekerd van een parkeerplek. Door het optimaal inzetten van internet als nieuw verkoopkanaal verhogen wij de dienstverlening naar uw klant, maar ook uw omzet. Zo kunt u zichzelf aansluiten op een landelijk reserveringsplatform, zodat u het reserveren efficiënter, effectiever én publieksvriendelijk maakt. U biedt uw parkeerplaatsen online aan, zodat u zelf bepaalt hoeveel parkeerplaatsen en tegen welk tarief u deze beschikbaar stelt. Of u kiest voor een door IP Parking ontwikkelde persoonlijke parkeerwebshop, één die naadloos aansluit op uw huisstijl. 

 

Meer informatie

Abonnementen

Op veel plaatsen wordt vandaag de dag bij het parkeren gebruik gemaakt van abonnementen. Parkeren op basis van een abonnement zorgt voor een snellere, efficiënte doorstroming, voorkomt filevorming en biedt de parkeerder meer gemak. Voor u als aanbieder van parkeerfaciliteiten is een optimaal beheer van uw abonnementen uiteraard geen overbodige luxe. IP Parking is ook op dit vlak uw ideale partner. Zo kunnen we bij het abonnementenbeheer gebruik maken van kentekens als ID, iets wat we bijvoorbeeld veelvuldig toepassen bij ziekenhuizen. Verder kunt u simpel nieuwe abonnees aanmaken, factureren per bedrijf en zowel on- als offline gegevens bewerken.

 

Meer informatie

Hardware

Voor hotels heeft IP Parking passende, web-based parkeeroplossingen in huis. Daar hoort vanzelfsprekend hoogwaardige hardware bij. Van kentekencamera's, slagbomen, full service kassa's, tot informatie panelen, en omcodeer stations. Hardware die samen met onze parkeeroplossingen bijdraagt aan een betere klantervaring, een hogere conversie in het verkoopproces, meer efficiency in de processen en meer klantfocus in de organisatie.

 

Meer informatie

Kentekenherkenning

Het parkeren van vandaag én morgen? Dat is een web-based parkeersysteem van IP Parking in combinatie met uitmuntende kentekenherkenning. Dat betekent in- en uitrijden zonder te hoeven stoppen en optrekken, een snelle doorstroming en een hoge afhandelingssnelheid. En mét de garantie van het laagst mogelijke foutpercentage in de parkeerbranche! 

 

Meer informatie

 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Wij werken voor

<widget><id>67</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>