Retail

Als we gaan winkelen of boodschappen gaan doen is het prettig als we snel, gemakkelijk, dichtbij én voordelig kunnen parkeren. Zo bieden sommige supermarkten hun klanten een bepaalde tijd gratis parkeren aan, zodat het juiste publiek wordt beloond en andere parkeerders juist worden geweerd. Het is de basis voor een goede klantervaring. IP Parking kan een compleet parkeersysteem aan u als retailer leveren. Zelfs in uw huisstijl en met de mogelijkheid om klanten via full colour touchscreens te attenderen op de aanbiedingen van vandaag. Ticketloos parkeren, op basis van kentekenherkenning? Betalen via Tap & Go bij de uitrit? Ook geen probleem. En beschikt u niet zelf over een parkeerterrein, maar wilt u uw klanten toch tegemoet komen in de parkeerkosten? Ook dan bieden we via Stadsparkeren een gepaste oplossing. Onze retail-oplossingen op een rij:

Multiproviders

U laat uw parkeerbeleid liever over aan derden? Dat kan, want er zijn vandaag de dag meerdere parkeerproviders actief in de markt, zoals Parkmobile, Parkline en Stadsparkeren. IP Parking zorgt voor de nodige koppelingen met uw parkeermanagementsysteem. Daarbij zijn we momenteel de enige partij die bel-parkeerders kan toelaten in uw garages. Inmiddels maken al meer dan 160 gemeenten gebruik van deze "nieuwe" manier van betalen. 

 

Meer informatie

Betaalsystemen

Betalen is betalen, ongeacht het betaalmiddel? Natuurlijk. Maar de manieren waarop we vandaag de dag betalen, ook bij het parkeren, zijn bijna eindeloos. Behalve de traditionele betaalsystemen die munten en biljetten accepteren en teruggeven of de optie bieden tot betalen met debet-of creditcard (Europay, Mastercard en VISA), zien we steeds meer alternatieven opduiken. Omdat ons platform web-based is, zijn bovendien veel koppelingen mogelijk met externe partijen en diensten. Denk o.a. aan online betalen via de parkeerwebshop, betalen per automatische incasso (met persoonlijke webpagina) of via maandelijks te factureren abonnementen voor huurders.

 

Meer informatie

Hardware

Voor de retail heeft IP Parking passende, web-based parkeeroplossingen in huis. Daar hoort vanzelfsprekend hoogwaardige hardware bij. Van kentekencamera's, slagbomen, full service kassa's, tot informatie panelen. Die samen met onze parkeeroplossingen bijdraagt aan een betere klantervaring, een hogere conversie in het verkoopproces, meer efficiency in de processen en meer klantfocus in de organisatie.

 

Meer informatie

Kentekenherkenning

Het parkeren van vandaag én morgen? Dat is een web-based parkeersysteem van IP Parking in combinatie met uitmuntende kentekenherkenning. Dat betekent in- en uitrijden zonder te hoeven stoppen en optrekken, een snelle doorstroming en een hoge afhandelingssnelheid. En mét de garantie van het laagst mogelijke foutpercentage in de parkeerbranche! 

 

Meer informatie

 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.