Stadions & Arena's

Voetbalwedstrijden, concerten, events: tegenwoordig zijn stadions en arena's multifunctionele locaties, waar regelmatig "iets" op het programma staat. Wat betreft parkeeroplossingen kan IP Parking verschillende diensten aanbieden. Denk aan een korting op parkeren, gekoppeld aan de seizoenkaart van een trouwe clubaanhanger, zodat geen aparte parkeerpas meer nodig is. Of een korting gekoppeld aan een geboekt concert ticket. Ook op momenten dat een stadion niet in gebruik is en de parkeerbezetting laag, kunt u als uitbater van de parkeergelegenheid extra omzet genereren. Dat kan door op deze momenten de parkeergarage of het parkeerterrein open te stellen voor belproviders. Slimme oplossingen, die IP Parking tot uw ideale partner maken. Oplossingen als:

Reserveren

Online een parkeerplek reserveren: hoe gemakkelijk is dat? Uw klanten zullen deze optie van harte toejuichen. Zo zijn ze immers altijd verzekerd van een parkeerplek. Door het optimaal inzetten van internet als nieuw verkoopkanaal verhogen wij de dienstverlening naar uw klant, maar ook uw omzet. Een Parkeerwebshop die naadloos aansluit op uw huisstijl. U biedt uw parkeerplaatsen online aan, u bepaalt zelf hoeveel parkeerplaatsen en tegen welk tarief u deze beschikbaar stelt.

 

Meer informatie

Kentekenherkenning

Het parkeren van vandaag én morgen? Dat is een web-based parkeersysteem van IP Parking in combinatie met uitmuntende kentekenherkenning. Dat betekent in- en uitrijden zonder te hoeven stoppen en optrekken, een snelle doorstroming en een hoge afhandelingssnelheid. En mét de garantie van het laagst mogelijke foutpercentage in de parkeerbranche! 

 

Meer informatie

Betaalsystemen

Betalen is betalen, ongeacht het betaalmiddel? Natuurlijk. Maar de manieren waarop we vandaag de dag betalen, ook bij het parkeren, zijn bijna eindeloos. Behalve de traditionele betaalsystemen die munten en biljetten accepteren en teruggeven of de optie bieden tot betalen met debet-of creditcard (Europay, Mastercard en VISA), zien we steeds meer alternatieven opduiken. Omdat ons platform web-based is, zijn bovendien veel koppelingen mogelijk met externe partijen en diensten. Denk o.a. aan online betalen via de parkeerwebshop, betalen per automatische incasso (met persoonlijke webpagina) of via maandelijks te factureren abonnementen voor huurders.

 

Meer informatie

 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.