On-street parkeren

Optimaal on-street parkeermanagement

Draagt u zorg voor het beheer en/of de exploitatie van parkeerplaatsen "op straat"? Dan kan IP Parking u wellicht van dienst zijn met een waardevol systeem dat een optimaal beheer, management en analyse van uw parkeerorganisatie garandeert, of het nu om cash- of cashless betalingen gaat. Behalve de traditionele automaat met touchscreen biedt onze digitale wereld een veelheid aan betalingsmogelijkheden. Betalen en aan- en afmelden met een Stadspas of OV chipkaart, parkeren via een Apple, Android of Windows toestel, kentekenparkeren, belparkeren, sms- of webparkeren, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Behalve alle hard- en software helpen we u ook bij het "in de markt zetten" van uw parkeerbeleid als merk. Zo adviseren we bij de keuze voor een huisstijl of de ontwikkeling van een lokale look & feel van het concept.

 

Informatie aanvragen

 

De voordelen van Stadsparkeren

Na aanmelding kunt u in meer dan 140 andere gemeenten gebruik maken van Stadsparkeren. U parkeert hier eenvoudig en voordelig met uw pas, smartphone (Stadsparkeren App) en mobiele
telefoon (bellen of sms'en). Bij de aangesloten garages kunt u zonder daadwerkelijk te moeten stoppen in- en uitrijden op basis van kentekenherkenning. Met Stadsparkeren betaalt u zowel op straat als in de garage per minuut en maandelijks achteraf via automatische incasso.

 

Meer informatie

Betalen op straat

Of u nu cash of cashless wilt betalen op straat, de Streetwise ticketautomaat is voorzien van alle opties die wenselijk zijn voor de Nederlandse gemeenten. Samen met het StreetBase parkeer management systeem heeft u een waardevol systeem voor het beheren, managen en analyseren van uw parkeerorganisatie.

 

Meer informatie