Vliegvelden

Een luchthaven is een wereld van komen en gaan. Vakantiegangers, dagtrippers, zakenmensen en "ophalers", iedereen heeft wel een reden om er aanwezig te zijn. Veel van deze mensen komen met de auto en stellen daarmee eisen aan goede en duidelijke parkeervoorzieningen. Of ze nu kort- of langparkeerder zijn, hun reis begint én eindigt met parkeren. Om die voorzieningen te realiseren biedt IP Parking diverse web-based parkeeroplossingen, compleet met de benodigde hard- en software. Efficiënte en state-of-the-art oplossingen, waarmee u de dienstverlening naar de klant verhoogt, maar tegelijk extra omzet genereert. Denk aan:

Reserveren

Online een parkeerplek reserveren: hoe gemakkelijk is dat? Uw klanten zullen deze optie van harte toejuichen. Zo zijn ze immers altijd verzekerd van een parkeerplek. Door het optimaal inzetten van internet als nieuw verkoopkanaal verhogen wij de dienstverlening naar uw klant, maar ook uw omzet. Een Parkeerwebshop die naadloos aansluit op uw huisstijl. U biedt uw parkeerplaatsen online aan, u bepaalt zelf hoeveel parkeerplaatsen en tegen welk tarief u deze beschikbaar stelt.

 

Meer informatie

Betaalsystemen

Betalen is betalen, ongeacht het betaalmiddel? Natuurlijk. Maar de manieren waarop we vandaag de dag betalen, ook bij het parkeren, zijn bijna eindeloos. Behalve de traditionele betaalsystemen die munten en biljetten accepteren en teruggeven of de optie bieden tot betalen met debet-of creditcard (Europay, Mastercard en VISA), zien we steeds meer alternatieven opduiken. Omdat ons platform web-based is, zijn bovendien veel koppelingen mogelijk met externe partijen en diensten. Denk o.a. aan online betalen via de parkeerwebshop, betalen per automatische incasso (met persoonlijke webpagina) of via maandelijks te factureren abonnementen voor huurders.

 

Meer informatie

Hardware

Voor airports heeft IP Parking passende, web-based parkeeroplossingen in huis. Daar hoort vanzelfsprekend hoogwaardige hardware bij. Van kentekencamera's, slagbomen, full service kassa's, tot informatie panelen. Die samen met onze parkeeroplossingen bijdraagt aan een betere klantervaring, een hogere conversie in het verkoopproces, meer efficiency in de processen en meer klantfocus in de organisatie.

 

Meer informatie

Abonnementen

Op veel plaatsen wordt vandaag de dag bij het parkeren gebruik gemaakt van abonnementen. Parkeren op basis van een abonnement zorgt voor een snellere, efficiënte doorstroming, voorkomt filevorming en biedt de parkeerder meer gemak. Voor u als aanbieder van parkeerfaciliteiten is een optimaal beheer van uw abonnementen uiteraard geen overbodige luxe. IP Parking is ook op dit vlak uw ideale partner. Zo kunnen we bij het abonnementenbeheer gebruik maken van kentekens als ID, iets wat we bijvoorbeeld veelvuldig toepassen bij ziekenhuizen. Verder kunt u simpel nieuwe abonnees aanmaken, factureren per bedrijf en zowel on- als offline gegevens bewerken.

 

Meer informatie

SERVICE & SUPPORT

IP Parking streeft naar langdurige relaties met haar klanten en maximale klanttevredenheid. Daarom hechten we veel belang aan service & support. Zo zijn we tijdens de storingsdiensten 24/7 bereikbaar en bieden onze medewerkers professionele en adequate serviceverlening. Ze zijn niet alleen het aanspreekpunt voor technische vragen, maar lossen tegelijk liefst 80% van storingen op afstand op.

 

Meer informatie

 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.