Beurzen & Events

Beurzen en events trekken traditioneel veel bezoekers. Deze grote stromen parkeerders wilt u uiteraard snel en soepel kunnen verwerken. IP Parking heeft alles in huis om u daarbij van dienst te zijn. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid voor bezoekers om tegelijk met het ticket een parkeerplek te reserveren. In combinatie met kentekenherkenning zorgt dit voor een optimale dienstverlening en parkeerbeleving. Of de optie om bij het afrekenen voor de drankjes ook direct het parkeertarief te voldoen, zodat bezoekers niet bij de kassa in de rij hoeven te staan. Het is slechts een greep, want IP Parking heeft nog vele andere parkeeroplossingen voor u in petto, compleet met de benodigde soft- en hardware:

Reserveren

Online een parkeerplek reserveren: hoe gemakkelijk is dat? Uw klanten zullen deze optie van harte toejuichen. Zo zijn ze immers altijd verzekerd van een parkeerplek. Door het optimaal inzetten van internet als nieuw verkoopkanaal verhogen wij de dienstverlening naar uw klant, maar ook uw omzet. Een Parkeerwebshop die naadloos aansluit op uw huisstijl. U biedt uw parkeerplaatsen online aan, u bepaalt zelf hoeveel parkeerplaatsen en tegen welk tarief u deze beschikbaar stelt.

 

Meer informatie

Kentekenherkenning

Het parkeren van vandaag én morgen? Dat is een web-based parkeersysteem van IP Parking in combinatie met uitmuntende kentekenherkenning. Dat betekent in- en uitrijden zonder te hoeven stoppen en optrekken, een snelle doorstroming en een hoge afhandelingssnelheid. En mét de garantie van het laagst mogelijke foutpercentage in de parkeerbranche! 

 

Meer informatie

CCTV MELDKAMER

Drie systemen in één, dat is ControlBase. Een uiterst complete en state-of-the-art oplossing voor uw (centrale) meldkamer. Deze applicatie biedt een volledige integratie van IP camera's, intercom en parkeersysteem. Zodat u vanuit één gebruiksvriendelijk touchscreen uw complete faciliteit kunt beheren, van het afhandelen van intercomgesprekken (met beeld en relevante parkeerdata!) tot het openen van de slagboom. 

 

Meer informatie

Betaalsystemen

Betalen is betalen, ongeacht het betaalmiddel? Natuurlijk. Maar de manieren waarop we vandaag de dag betalen, ook bij het parkeren, zijn bijna eindeloos. Behalve de traditionele betaalsystemen die munten en biljetten accepteren en teruggeven of de optie bieden tot betalen met debet-of creditcard (Europay, Mastercard en VISA), zien we steeds meer alternatieven opduiken. Omdat ons platform web-based is, zijn bovendien veel koppelingen mogelijk met externe partijen en diensten. Denk o.a. aan online betalen via de parkeerwebshop, betalen per automatische incasso (met persoonlijke webpagina) of via maandelijks te factureren abonnementen voor huurders.

 

Meer informatie

Hardware

Voor beurzen en evenementen organisaties heeft IP Parking passende, web-based parkeeroplossingen in huis. Daar hoort vanzelfsprekend hoogwaardige hardware bij. Van kentekencamera's, slagbomen, full service kassa's, tot informatie panelen. Die samen met onze parkeeroplossingen bijdraagt aan een betere klantervaring, een hogere conversie in het verkoopproces, meer efficiency in de processen en meer klantfocus in de organisatie.

 

Meer informatie

 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.