Meldkamer applicatie: ControlBase

Drie systemen in één, dat is ControlBase

Een uiterst complete en state-of-the-art oplossing voor uw (centrale) meldkamer. Deze applicatie biedt een volledige integratie van IP camera's, intercom en parkeersysteem. Zodat u vanuit één gebruiksvriendelijk touchscreen uw complete faciliteit kunt beheren, van het afhandelen van intercomgesprekken (met beeld en relevante parkeerdata!) tot het openen van de slagboom. Inclusief 2D plattegronden voor directe referentie voor uw medewerkers. Niet alleen snel, efficiënt en adequaat, maar ook nog eens goedkoper dan traditionele meldkamersystemen. Door de combinatie met het door ons ontwikkelde web-based managementsysteem ParkBase realiseert u bovendien allerlei koppelingen, met alle voordelen van dien voor uw meldkamer.

 

Informatie aanvragen

AFHANDELINGSSNELHEID

Door ons web-based managementsysteem Parkbase is het mogelijk om op allerlei vlakken koppelingen te realiseren. Voor uw meldkamer brengt dit vele voordelen met zich mee. Wanneer bijvoorbeeld een bezoeker bij de uitrit op de intercom drukt, schakelt het systeem er direct het bijbehorende beeld bij.

 

Meer informatie

Anticipeer en verfijn

Wanneer er een intercom-oproep binnenkomt, wordt direct ingezoomd op de digitale plattegrond van uw parkeerfaciliteit. Het op maat verfijnen van het systeem doet u door het zelf op te voeden. Na enige tijd gebruik kunt u zelf bepalen welke bedieningselementen er bij welk type meldingen tevoorschijn moeten komen. Zodat te allen tijde de snelst mogelijke afhandeling gewaarborgd blijft. 

Bediening

Bediening van ControlBase vindt plaats via een touchscreen dat eventueel ook met een muis en toetsenbord is te bedienen. Optioneel kan er bij de bedienpost een groot scherm worden gemonteerd voor het weergeven van de camerabeelden in mozaïekvorm.

 

Het systeem laat zich zeer eenvoudig bedienen door duidelijke en sprekende vormgeving. Uw beheerder zal het systeem zeer snel adopteren en waarderen.

Actief op basis van operations

Het omschakelen van een wisselbaan van inrit naar uitrit of omgekeerd kan vanuit ControlBase met één druk op de knop worden gerealiseerd. Dit is mogelijk doordat ControlBase beschikt over de camerabeelden van de situatie.