Exploitanten

Exploiteert en/of beheert u een parkeerfaciliteit? Dan bent u gebaat bij een efficiënte inrichting van die faciliteit, alsmede met goede kansen om uw omzet te verhogen. IP Parking is een voorloper als het gaat om dagelijks beheer op afstand. Zo hebben we in de loop der jaren talloze meldkamers ingericht, van waaruit één of meerdere parkeerfaciliteiten beheerd kunnen worden. Daarbij weten we als geen ander parkeer-, intercom- en CCTV-systemen te integreren en koppelingen te maken met online diensten. Laat u verrassen door onze slimme oplossingen, waarmee we uw beheer, omzet en exploitatie kunnen optimaliseren. Oplossingen als:

Off-street parkeren

Draagt u zorg voor het beheer en/of de exploitatie van een parkeerterrein of -garage? Dan kan IP Parking u helpen om via de slimme inzet van internet uw beheer en exploitatie te optimaliseren. Zo bieden wij u de mogelijkheid om alles online en vanuit één server te managen. Uw systeem is op elk moment van de dag en vanaf iedere locatie benaderbaar. Zijn er storingen, dan kijken wij "live" met u mee. Bovendien scheppen we tal van nieuwe mogelijkheden m.b.t. de participatie van bijvoorbeeld omliggende bedrijven en kunnen we koppelingen maken met andere systemen, o.a. van externe parkeerproviders.

 

Meer informatie

CCTV MELDKAMER

Drie systemen in één, dat is ControlBase. Een uiterst complete en state-of-the-art oplossing voor uw (centrale) meldkamer. Deze applicatie biedt een volledige integratie van IP camera's, intercom en parkeersysteem. Zodat u vanuit één gebruiksvriendelijk touchscreen uw complete faciliteit kunt beheren, van het afhandelen van intercomgesprekken (met beeld en relevante parkeerdata!) tot het openen van de slagboom. 

 

Meer informatie

Intercom

We kennen allemaal de intercom, via welke bezoekers met vragen zich kunnen melden. Maar met het bijna onbeperkt uitbreidbare IP intercomsysteem Commend bieden wij u veel extra's. Zoals een kraakheldere geluidskwaliteit en realtime communicatie over elke afstand. Motorgeluid wegdrukken, muziek afspelen, een boodschap inspreken, het kan allemaal. U kunt bezoekers toegang verlenen tot de parkeerfaciliteit via een intercom-post en/of (mobiele) telefoon. 

 

Meer informatie

Hardware

Voor exploitanten heeft IP Parking passende, web-based parkeeroplossingen in huis. Daar hoort vanzelfsprekend hoogwaardige hardware bij. Van kentekencamera's, slagbomen, full service kassa's, tot informatie panelen, en onderhoudssets. Hardware die samen met onze parkeeroplossingen bijdraagt aan een betere klantervaring, een hogere conversie in het verkoopproces, meer efficiency in de processen en meer klantfocus in de organisatie.

 

Meer informatie

SERVICE & SUPPORT

IP Parking streeft naar langdurige relaties met haar klanten en maximale klanttevredenheid. Daarom hechten we veel belang aan service & support. Zo zijn we tijdens de storingsdiensten 24/7 bereikbaar en bieden onze medewerkers professionele en adequate serviceverlening. Ze zijn niet alleen het aanspreekpunt voor technische vragen, maar lossen tegelijk liefst 80% van storingen op afstand op. 

 

Meer informatie

 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.