Intercom

Een intercom met veel extra's

We kennen allemaal de intercom, via welke bezoekers met vragen zich kunnen melden. Maar met het bijna onbeperkt uitbreidbare IP intercomsysteem Commend bieden wij u veel extra's. Zoals een kraakheldere geluidskwaliteit en realtime communicatie over elke afstand. Motorgeluid wegdrukken, muziek afspelen, een boodschap inspreken, het kan allemaal. U kunt bezoekers toegang verlenen tot de parkeerfaciliteit via een intercom-post en/of (mobiele) telefoon. Bekabeling vanuit de faciliteit naar het gebouw is niet nodig, omdat alle communicatie via het openbaar netwerk loopt. En onderhouden of configureren van het systeem gebeurt eenvoudig op afstand. IP Intercom is volledig geïntegreerd in ControlBase, het CCTV meldkamersysteem van IP Parking. 

 

Informatie aanvragen

Beheerders

Door ons web-based managementsysteem Parkbase is het mogelijk om op allerlei vlakken koppelingen te realiseren. Voor uw meldkamer brengt dit vele voordelen met zich mee. Wanneer bijvoorbeeld een bezoeker bij de uitrit op de intercom drukt, schakelt het systeem er direct het bijbehorende beeld bij.

 

Meer informatie

Huurders

Eventuele onaangekondigde bezoekers kunnen zich melden aan de inrit. Via een intercom-post hebben de huurders contact met de bezoeker en kunnen zij deze toegang verlenen tot de parkeerfaciliteit. Op het moment dat zij de bezoeker toegang verlenen, wordt de telling van het aantal parkeerplaatsen bijgewerkt.

 

Meer informatie