Gemeentes

Om uw stadscentrum extra aantrekkelijk te maken voor inwoners en bezoekers is een positieve parkeerbeleving een absolute must. Zodat men niet alleen gemakkelijk parkeert, maar tenslotte ook met een tevreden gevoel weer vertrekt. IP Parking helpt u op diverse manieren bij het optimaliseren van die parkeerbeleving. Denk bijvoorbeeld aan het ontsluiten van zowel on- als off-street parkeren voor app parkeerders. Of hulp bij het ontwikkelen van een eigen parkeerlabel en het koppelen van parkeren aan loyaliteit, waarbij juist de kopende klant beloond wordt met korting op zijn parkeertarief. Desgewenst bieden we u als gemeente inzicht in de parkeermotieven en -bewegingen van de automobilist, zodat u direct een optimaal marketingtool voor het centrummanagement in handen hebt. We denken graag met u mee voor de beste oplossingen, zoals:

Mobiele parkeerproviders

U laat uw parkeerbeleid liever over aan derden? Dat kan, want er zijn vandaag de dag meerdere mobiele parkeerproviders actief in de markt, zoals Easypark, Parkline en Stadsparkeren. IP Parking zorgt voor de nodige koppelingen met uw parkeermanagementsysteem. Daarbij zijn we momenteel de enige partij die mobiel-parkeerders kan toelaten in uw garages. Inmiddels maken al meer dan 165 gemeenten gebruik van deze digitale manier van betalen.

 

Meer informatie

Off-street parkeren

Draagt u zorg voor het beheer en/of de exploitatie van een parkeerterrein of -garage? Dan kan IP Parking u helpen om via de slimme inzet van internet uw beheer en exploitatie te optimaliseren. Zo bieden wij u de mogelijkheid om alles online en vanuit één server te managen. Uw systeem is op elk moment van de dag en vanaf iedere locatie benaderbaar. Zijn er storingen, dan kijken wij "live" met u mee. Bovendien scheppen we tal van nieuwe mogelijkheden m.b.t. de participatie van bijvoorbeeld omliggende bedrijven en kunnen we koppelingen maken met andere systemen, o.a. van externe parkeerproviders.

 

Meer informatie

On-street parkeren

Draagt u zorg voor het beheer en/of de exploitatie van parkeerplaatsen "op straat"? Dan kan IP Parking u wellicht van dienst zijn met een waardevol systeem dat een optimaal beheer, management en analyse van uw parkeerorganisatie garandeert, of het nu om cash- of cashless betalingen gaat. Behalve de traditionele automaat met touchscreen biedt onze digitale wereld een veelheid aan betalingsmogelijkheden. Betalen en aan- en afmelden met een Stadspas of OV chipkaart, app parkeren, kentekenparkeren, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. 

 

Meer informatie

Kentekenherkenning

Het parkeren van vandaag én morgen? Dat is het web-based parkeersysteem van IP Parking in combinatie met uitmuntende kentekenherkenning. Dat betekent in- en uitrijden zonder te hoeven stoppen en optrekken, een snelle doorstroming en een hoge afhandelingssnelheid. En mét de garantie van het laagst mogelijke foutpercentage in de parkeerbranche!

 

Meer informatie

 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

<widget><id>85</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>