Onderwijs

Bij universiteiten, hogescholen en andere onderwijsinstellingen hebben we wat het parkeren betreft vaak te maken met piekmomenten. Veel parkeerders komen op hetzelfde moment aan en verlaten het parkeerterrein tegelijk. In zo'n geval is het belangrijk dat het verkeer kan rekenen op een soepele doorstroming. Snel en soepel in- en uitrijden op basis van kentekenherkenning, online opwaarderen van parkeertegoeden, een parkeerplek gekoppeld aan de studentenkaart; het zijn zaken die voor een optimale parkeerbeleving zorgen. Daarbij is een goed verwijssysteem geen overbodige luxe, zodat het zoekverkeer op de terreinen zoveel mogelijk beperkt blijft. IP Parking helpt zowel gebruikers als beheerders van parkeervoorzieningen bij onderwijsinstellingen met passende, slimme en moderne oplossingen. Denk o.a. aan:

Abonnementen

Op veel plaatsen wordt vandaag de dag bij het parkeren gebruik gemaakt van abonnementen. Parkeren op basis van een abonnement zorgt voor een snellere, efficiënte doorstroming, voorkomt filevorming en biedt de parkeerder meer gemak. Voor u als aanbieder van parkeerfaciliteiten is een optimaal beheer van uw abonnementen uiteraard geen overbodige luxe. IP Parking is ook op dit vlak uw ideale partner. Zo kunnen we bij het abonnementenbeheer gebruik maken van kentekens als ID, iets wat we bijvoorbeeld veelvuldig toepassen bij ziekenhuizen. Verder kunt u simpel nieuwe abonnees aanmaken, factureren per bedrijf en zowel on- als offline gegevens bewerken.

 

Meer informatie

Betaalsystemen

Betalen is betalen, ongeacht het betaalmiddel? Natuurlijk. Maar de manieren waarop we vandaag de dag betalen, ook bij het parkeren, zijn bijna eindeloos. Behalve de traditionele betaalsystemen die munten en biljetten accepteren en teruggeven of de optie bieden tot betalen met debet-of creditcard (Europay, Mastercard en VISA), zien we steeds meer alternatieven opduiken. Omdat ons platform web-based is, zijn bovendien veel koppelingen mogelijk met externe partijen en diensten. Denk o.a. aan online betalen via de parkeerwebshop, betalen per automatische incasso (met persoonlijke webpagina) of via maandelijks te factureren abonnementen voor huurders.

 

Meer informatie

Multiproviders

U laat uw parkeerbeleid liever over aan derden? Dat kan, want er zijn vandaag de dag meerdere parkeerproviders actief in de markt, zoals Parkmobile, Parkline en Stadsparkeren. IP Parking zorgt voor de nodige koppelingen met uw parkeermanagementsysteem. Daarbij zijn we momenteel de enige partij die bel-parkeerders kan toelaten in uw garages. Inmiddels maken al meer dan 160 gemeenten gebruik van deze "nieuwe" manier van betalen. 

 

Meer informatie

Kentekenherkenning

Het parkeren van vandaag én morgen? Dat is een web-based parkeersysteem van IP Parking in combinatie met uitmuntende kentekenherkenning. Dat betekent in- en uitrijden zonder te hoeven stoppen en optrekken, een snelle doorstroming en een hoge afhandelingssnelheid. En mét de garantie van het laagst mogelijke foutpercentage in de parkeerbranche! 

 

Meer informatie

 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.