Parkeerproblemen? Vind de juiste oplossing!

Veel bedrijven, winkels en hotels ondervinden parkeerproblemen. Dat kan ervoor zorgen dat klanten minder tevreden zijn en daarmee zelfs leiden tot verlies van klanten. Het is dan ook van groot belang dat deze bedrijven, winkels of hotels, een efficiënte oplossing vinden voor dit probleem. We bekijken een aantal veel voorkomende parkeerproblemen. Benieuwd naar onze oplossingen?

 

Bekijk de mogelijkheden

 

Verschillende parkeerproblemen

Het meest voorkomende parkeerprobleem is een tekort aan parkeerplaatsen. Dit wordt in de meeste gevallen veroorzaakt doordat mensen parkeren op een terrein dat helemaal niet voor hen bedoeld is. Daardoor hebben de rechtvaardige gebruikers vaak moeite met het vinden van een parkeerplek.

 

Een ander probleem is het vinden van een vrije parkeerplaats in een drukke parkeergelegenheid. Dit gaat vaak gepaard met zeer traag rijgedrag, wat weer zorgt voor opstoppingen. Daardoor wordt ook nog eens de doorstroming ernstig vertraagd.

Vind de juiste oplossing

Het is erg belangrijk om een oplossing voor de parkeerproblemen te vinden. Gelukkig bestaan deze oplossingen allemaal al. Het is alleen nog de vraag wat precies de juiste oplossing voor u is. Enkele voorbeelden van oplossingen zijn:

  • Slagboom: Een slagboom die het parkeerterrein afsluit, zorgt ervoor dat ongewenste voertuigen niet op de desbetreffende parkeerplaatsen komen te staan. Daarbij kan met Kentekenherkenning ervoor gezorgd worden dat ongewenste bezoekers geen toegang krijgen.
  • Guidance: Hiermee kunt u uw bezoekers aangeven waar nog parkeerplekken vrij zijn zodat onnodig zoeken in parkeergarages niet meer nodig is.
  • Reserveren: Door bezoekers vooraf een parkeerplaats te laten reserveren, zijn zij verzekerd van een parkeerplaats. Ze hoeven dan niet meer op zoek in een drukke stad waardoor opstoppingen worden voorkomen.
  • Abonnementen: Heeft u veel terugkomende bezoekers? Dan kunnen parkeerabonnementen uitkomst bieden. Hiermee kunnen deze abonnementhouders automatisch in- en uitrijden.

Meer oplossingen voor uw parkeerproblemen?

Bent u benieuwd naar alle andere mogelijkheden om uw parkeerproblemen op te lossen?

 

Informatie aanvragen