Ziekenhuizen & Zorg

Bij ziekenhuizen en zorginstellingen is gastvrijheid vandaag de dag een belangrijk issue. Gastvrijheid voor zowel patiënten en cliënten, alsook medewerkers en bezoekers. Bovendien hebben deze instellingen te maken met piekmomenten. Denk aan vaste bezoekuren, of de momenten waarop er een wisseling van diensten plaatsvindt bij het personeel. Zorgen voor een soepele doorstroom van het verkeer en de mogelijkheid om snel, gemakkelijk en voordelig te kunnen parkeren is in dergelijke omstandigheden een belangrijk onderdeel van de gastvrijheid. Het zorgt voor tevreden "klanten" en is voor het personeel een mooie "secundaire arbeidsvoorwaarde". Uiteindelijk zorgen tevreden medewerkers voor tevreden patiënten! IP Parking komt u graag tegemoet met gebruiksvriendelijke en moderne oplossingen, die zorgen voor een optimale parkeerbeleving. Tot die oplossingen behoren:

CCTV MELDKAMER

Drie systemen in één, dat is ControlBase. Een uiterst complete en state-of-the-art oplossing voor uw (centrale) meldkamer. Deze applicatie biedt een volledige integratie van IP camera's, intercom en parkeersysteem. Zodat u vanuit één gebruiksvriendelijk touchscreen uw complete faciliteit kunt beheren, van het afhandelen van intercomgesprekken (met beeld en relevante parkeerdata!) tot het openen van de slagboom. 

 

Meer informatie

Mobiele parkeerproviders

Optimaliseer uw bezetting en afhandelingssnelheid door uw parkeerfaciliteit open te stellen voor mobiele parkeerproviders zoals EasyPark en Stadsparkeren. IP Parking zorgt voor de nodige koppelingen met uw parkeermanagementsysteem en op basis van kentekenherkenning kunnen deze gebruikers eenvoudig in- en uitrijden en achteraf betalen. 

 

Meer informatie

Kentekenherkenning

Het parkeren van vandaag én morgen? Dat is een web-based parkeersysteem van IP Parking in combinatie met uitmuntende kentekenherkenning. Dat betekent in- en uitrijden zonder te hoeven stoppen en optrekken, een snelle doorstroming en een hoge afhandelingssnelheid. En mét de garantie van het laagst mogelijke foutpercentage in de parkeerbranche! 

 

Meer informatie

Abonnementen

Op veel plaatsen wordt vandaag de dag bij het parkeren gebruik gemaakt van abonnementen. Parkeren op basis van een abonnement zorgt voor een snellere, efficiënte doorstroming, voorkomt filevorming en biedt de parkeerder meer gemak. Voor u als aanbieder van parkeerfaciliteiten is een optimaal beheer van uw abonnementen uiteraard geen overbodige luxe. IP Parking is ook op dit vlak uw ideale partner. Zo kunnen we bij het abonnementenbeheer gebruik maken van kentekens als ID, iets wat we bijvoorbeeld veelvuldig toepassen bij ziekenhuizen. Verder kunt u simpel nieuwe abonnees aanmaken, factureren per bedrijf en zowel on- als offline gegevens bewerken.

 

Meer informatie

Betaalsystemen

Betalen is betalen, ongeacht het betaalmiddel? Natuurlijk. Maar de manieren waarop we vandaag de dag betalen, ook bij het parkeren, zijn bijna eindeloos. Behalve de traditionele betaalsystemen die munten en biljetten accepteren en teruggeven of de optie bieden tot betalen met debet-of creditcard (Europay, Mastercard en VISA), zien we steeds meer alternatieven opduiken. Omdat ons platform web-based is, zijn bovendien veel koppelingen mogelijk met externe partijen en diensten. Denk o.a. aan online betalen via de parkeerwebshop, betalen per automatische incasso (met persoonlijke webpagina) of via maandelijks te factureren abonnementen voor huurders.

 

Meer informatie

 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

<widget><id>66</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>