Bedrijfsparkeren met FirmBase

De kracht van goede bedrijfsparkeervoorzieningen

Wist u dat goede parkeervoorzieningen en een goede bereikbaarheid de keuze voor een bedrijf en een herhalingsbezoek positief beïnvloeden? Voor optimale bedrijfsparkeervoorzieningen heeft IP Parking diverse oplossingen. Zoals een systeem op basis van kentekenherkenning, inclusief eigen abonnementenbeheer. Bedrijven kunnen zelf hun abonnees aanmaken en bezoekers vooraf registreren. Geen ticket meer nodig en supergemakkelijk in- en uitrijden! Eventueel met een IP Touch voor onaangekondigde bezoekers. U kunt zelfs extra inkomsten genereren. Privégarages en -terreinen worden vaak alleen gebruikt gedurende bepaalde uren van de week en zijn de rest van de tijd onbezet. Door uw parkeerfaciliteit open te stellen voor online parkeerplatformen kunt u een mooi bedrag meepikken. Wij helpen u daar graag bij. 

 

Informatie aanvragen

Beheer door huurders

Huurders kunnen met FirmBase een eigen gedeelte van de parkeerfaciliteit beheren. Doordat de software web-based is, behoren vervelende plug-ins tot het verleden en kunnen zij het beheer op ieder device en vanaf iedere locatie regelen.

 

De huurders kunnen zelf abonnees aanmaken en bezoekers vooraf registreren, zodat deze eenvoudig kunnen in- en uitrijden op basis van kentekenherkenning. Een ticket trekken is dus niet noodzakelijk.

 

Meer informatie

Intercom

Eventuele onaangekondigde bezoekers kunnen zich melden aan de inrit. Via een intercom-post hebben de huurders contact met de bezoeker en kunnen zij deze toegang verlenen tot de parkeerfaciliteit. Op het moment dat zij de bezoeker toegang verlenen, wordt de telling van het aantal parkeerplaatsen bijgewerkt.


Doordat de intercom via het openbaar netwerk loopt hoeft u geen investering te doen in bekabeling.

 

Meer informatie

Internet als nieuw verkoopkanaal

Vaak worden privégarages en/of -terreinen alleen gebruikt gedurende bepaalde uren van de week en zijn ze de rest van de tijd onbezet. Door uw parkeerfaciliteit open te stellen voor online parkeerplatformen kunt u op een eenvoudige manier extra inkomsten genereren.

 

Belparkeren  Webshops